Amerika rondreis met kinderen

Je eigen Amerika reis samenstellen

Bouwstenen zijn korte individuele Amerika reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Amerika reis samenstellen. Ook kun je één van onze individuele Amerika rondreizen kiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Amerika-specialisten Angelique, Margot, Petra en Annemarie helpen je graag verder.

Kies een regio

1 Zuidwesten: Hollywood, cowboys en canyons

Amerika met Kids

Wil je altijd nog eens naar Amerika en je kinderen die tv-plekjes met eigen ogen laten zien? Kies dan voor het avontuur: met je gezin dwars door California en Zuidwest USA.

2 Florida: Mickey, dolfijnen en Caribische sferen

Amerika met Kids

Met een vlucht naar Orlando of Miami ben je in ongeveer tien uur in de sunshine state van Amerika. Hier vind je het swingende Miami, Orlando’s pretparkwereld, spannende alligators in de Everglades en Caribische sferen op de Keys.

3 Yellowstone: Rocky Mountains, beren en dino's

Amerika met Kids

Een stukje Canada in Amerika. Maak een roadtrip door de ruige natuur en besneeuwde bergtoppen en spot beren, bizons en elanden tussen de spuitende geisers en hotsprings.

4 New York: The Big Apple

Amerika met Kids

Op weg naar het Westen of Florida kun je een handige tussenstop maken aan de oostkust en wereldstad New York bezoeken. Het ligt op de route en veel luchtvaartmaatschappijen bieden de mogelijkheid om een stopover te maken van enkele dagen.