Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Bel ons gerust op

  071 891 01 51

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30

  Korte Florida reizen met kinderen

  Fietsen op Key West, Mickey ontmoeten in Orlando, surfen aan de westkust en zwemmen met dolfijnen. Onze bouwstenen  zijn unieke en gevarieerde reisbelevenissen van 2 tot 4 dagen. Door ze te combineren, creëer je je eigen, afwisselende rondreis. Geen zin om zelf te puzzelen? Kijk dan bij onze Florida rondreizen met kinderen. Onze Florida specialisten Anne-Marie, Ilse, Juliëtte, Linda en Wendy reizen veel met hun eigen kinderen en begrijpen waar een reis aan moet voldoen. Vanuit hun persoonlijke ervaring kunnen ze je ondersteunen in het samenstellen van reizen Florida met kinderen. Vul je eigen reisplan in of neem contact met ons op.

  Kies je favoriete Amerika bouwstenen
  Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
  Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

  Surfin’ USA

  Reisschema: Cocoa Beach – Kennedy Space Center – Cocoa Beach
  Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
  Reissom: € 129,- per volwassene
  € 96,- per kind

  Lekker acclimatiseren aan de surfcoast van Florida. Na aankomst in Orlando laat je de pretparken nog even voor wat ze zijn. Met de huurauto rijd je naar de oostkust waar je slaapt in een eenvoudig motel. Het is een geliefde plek waar de Amerikanen zelf ook graag vakantie komen vieren. Ook is Cocoa Beach makkelijk te combineren met een uitstapje naar het Kennedy Space Center. Je kunt zelfs vanaf deze plek een dagje Universal Studio’s inplannen.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Surfin’ USA
  Optionele excursie: Kennedy Space Center
  Comfortabel verblijf Cocoa Beach
  x

  Voeg deze bouwsteen toe aan je Amerika reis!

  Meet Mickey en de rest

  Reisschema: Walt Disney World Orlando – Sea World – Universal Studios - Orlando
  Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
  Reissom: € 264,- per volwassene
  € 195,- per kind

  Orlando is één en al attractieparkfun. Van de legio mogelijkheden gaat je hoofd bijna duizelen. Met deze bouwsteen helpen wij je om je eigen pretparken Florida reis samen te stellen. Mickey mag natuurlijk niet ontbreken, dus standaard is je entreebewijs voor Disney inbegrepen. Geheel in stijl slaap je in een Disney themahotel met lekker zwembad.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Meet Mickey en de rest
  Universal Studios
  x

  Flipperen in zeekoerivier

  Reisschema: Crystal River
  Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
  Reissom: € 179,- per volwassene
  € 133,- per kind

  Zwemmen met zeekoeien in een rivier. Het klinkt misschien bizar, maar wij vonden het één van de leukste ontmoetingen met een wild dier tijdens het reizen door Florida. Ze zijn vriendelijk, nieuwsgierig en drijven graag om je heen. Je verblijft in een plantagehuis aan de rivier van Florida’s Nature Coast.

  (Dol)fijn schelpenstrand

  Reisschema: Sanibel – Cayo Costa - Sanibel
  Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
  Reissom: € 228,- per volwassene
  € 168,- per kind

  Je relaxplek aan de westkust van Florida. Tussen de drukke badplaatsen en populaire stranden vonden wij een tropisch paradijsje, zonder hoogbouw. Je verblijft in een kleinschalig eilandresort direct aan het strand. De cayo’s (eilanden) voor de kust staan bekend om de vele schelpen. Je maakt een bootripje naar een pelikaan eiland, waar je lekker kan zwemmen, schelpen zoekt en met een beetje geluk dolfijnen ziet zwemmen in de branding.

  Inspect-a-gator

  Reisschema: Everglades City
  Reisduur: 2 dagen, 1 nacht
  Reissom: € 70,- per volwassene
  € 52,- per kind

  Moerassen, alligators en een rivier van gras. Met een airboot (platte bodem en flinke propellor achterop) zweef je over ondiepe moerassen op zoek naar vogels en krokodillen. Gewapend met anti muggenspul is dit dé plek tijdens je reis om de natuur in te gaan en sfeer te proeven in het zompige binnenland.

  Beachcruisen op Key Lime

  Reisschema: Key West Florida
  Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
  Reissom: € 174,- per volwassene
  € 129,- per kind

  Dichter bij Havana dan bij Washington is op Key West de Caribische sfeer duidelijk voelbaar. Je ziet hier verandahuizen met schommelstoelen, cocktailbars en palmstrand. Key West swingt op een laidback manier. Om een beetje van het Key West leven te proeven, verblijf je in een lowkey resort met een tropisch zwembad.

  Relaxen in je hangmat

  Reisschema: Islamorada
  Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
  Reissom: € 134,- per volwassene
  € 99,- per kind

  Een tropisch begin of afsluiting van de reis met kinderen in Islamorada Florida. Dichtbij de luchthaven van Miami en rustiger dan Key West. Je slaapt in een Caribisch strandhotel aan één van de grootste koraalriffen ter wereld. En prima plek om een dagje te gaan snorkelen of een boottochtje te maken en dolfijnen te spotten.

  Cadillacs aan cocktailboulevard

  Reisschema: Miami
  Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
  Reissom: € 148 per volwassene
  € 109,- per kind

  Een ontspannen afsluiting van je Florida reis met de kids. Via een wuivende palmenboulevard met snelle auto’s doemt de skyline van Miami op. In deze swingende stad met een latino tintje, verblijf je in een art deco hotel vlakbij South Beach. Geniet van Miami vibes aan de levendige boulevard en eindig je reis met je voeten in het zand.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Cadillacs aan cocktailboulevard
  Speedboot in Miami
  x
  1
  van
  8

  Aanvullende informatie

  Heb je moeite met het plannen van je reis door Amerika, kijk dan op onze Hoe reis je in Amerika pagina. Onze ervaren reisspecialisten Juliette, Ilse en Wendy zullen een logische route maken van je gekozen bouwstenen en waar nodig tussenliggende hotels en vervoer inplannen.

  De prijzen zoals vermeld zijn per persoon mits je minimaal voor twee volwassenen en 2 kinderen boekt. Voor kinderen vanaf 12 jaar gelden dezelfde prijzen als voor volwassenen. Voor andere gezinssamenstellingen zijn de prijzen op aanvraag. Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op reizen in de zomervakantie en kunnen afwijken tijdens de kerstperiode, meivakantie en tijdens Amerikaanse feestdagen/vakanties.

  Wij kunnen altijd de huurauto voor je regelen en binnen sommige steden kun je zelf makkelijk gebruik maken van het openbaar vervoer. We bieden ook combinaties van bouwstenen aan; daarbij hebben we al keuzes gemaakt uit alle bouwstenen en logische combinaties gemaakt, deze noemen we individuele Amerika rondreizen.

  x