Korte Florida reizen met kinderen

De onderwaterwereld ontdekken op Key West, Mickey ontmoeten in Orlando en chillen op Miami South Beach. Onze bouwstenen  zijn unieke en gevarieerde reisbelevenissen van 2 tot 4 dagen. Door ze te combineren, creëer je je eigen, afwisselende rondreis. Geen zin om zelf te puzzelen? Kijk dan bij onze Florida rondreizen met kinderen. Onze Florida specialisten Margot, Anne-Marie & Ilse reizen veel met hun eigen kinderen en begrijpen waar een reis aan moet voldoen. Vanuit hun persoonlijke ervaring kunnen ze je ondersteunen in het samenstellen van reizen Florida met kinderen. Vul je eigen reisplan in of neem contact met ons op.

✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring               ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol         ✔ Je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
✔ Je ziet de highlights, maar net even anders          ✔ Leuk voor ouders én kids                      ✔ Een individuele rondreis voor jouw gezin

Kies je favoriete Amerika bouwstenen
Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
Reisschema: Cocoa Beach – Kennedy Space Center – Cocoa Beach
Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
Reissom: € 118,- per volwassene
€ 88,- per kind

Even bijkomen van de lange vlucht doe je aan de surfcoast van Florida. Na aankomst in Orlando laat je de pretparken nog even voor wat ze zijn. Met de huurauto rijd je in ongeveer anderhalf uur naar Cocoa Beach, waar je slaapt in een hotel met zwembad gelegen aan het strand. Het is een geliefde plek waar de Amerikanen zelf ook graag vakantie komen vieren. Cocoa Beach is makkelijk te combineren met een uitstapje naar het Kennedy Space Center.

Welke optie wil je aanvragen?

Surfin’ USA
Optionele excursie: Kennedy Space Center
x
+

Voeg deze bouwsteen toe aan je Amerika reis!

Reisschema: Walt Disney World Orlando – Sea World – Universal Studios - Orlando
Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
Reissom: € 284,- per volwassene
€ 209,- per kind

Orlando is één en al attractieparkfun. Van de legio mogelijkheden gaat je hoofd bijna duizelen. Met deze bouwsteen helpen wij je om je eigen pretparken Florida reis samen te stellen. Mickey mag natuurlijk niet ontbreken, dus standaard is je entreebewijs voor één van de vier parken van Walt Disney World inbegrepen. Geheel in stijl slaap je in een Disney themahotel met lekker zwembad.

Welke optie wil je aanvragen?

Meet Mickey en de rest
Alternatieve bouwsteen: Universal Studios met verblijf in motel
Alternatieve bouwsteen grote gezinnen: verblijf nabij Disney World met entree
x
+
Reisschema: Crystal River
Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
Reissom: € 188,- per volwassene
€ 139,- per kind

Zwemmen met zeekoeien in een rivier. Het klinkt misschien bizar, maar wij vonden het één van de leukste ontmoetingen met een wild dier tijdens het reizen door Florida. Ze zijn vriendelijk, nieuwsgierig en drijven graag om je heen. Je verblijft in een plantagehuis aan de rivier van Florida’s Nature Coast.

Reisschema: St. Pete Beach
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 110,- per volwassene
€ 82,- per kind

Wil je niet de hoofdprijs betalen voor een stukje rust in de reis, maar wel genieten van een hip hotel direct aan het strand? Kies dan voor St. Pete aan de westkust van Florida. Een welkome afwisseling na de drukte van de pretpaken of gewoon voor een heerlijk chill moment tijdens de reis. Vakantie is ten slotte ook ontspanning!

Reisschema: Sanibel – Cayo Costa - Sanibel
Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
Reissom: € 211,- per volwassene
€ 165,- per kind

Je relaxplek aan de westkust van Florida. Tussen de drukke badplaatsen en populaire stranden vonden wij een tropisch paradijsje, zonder hoogbouw. Je verblijft in een kleinschalig eilandresort direct aan het strand. De cayo’s (eilanden) voor de kust staan bekend om de vele schelpen. Vanuit het haventje op Captiva island maak je een boottrip op zoek naar de vele dolfijnen die voor de kust zwemmen.

Welke optie wil je aanvragen?

(Dol)fijn schelpenstrand
Alternatieve bouwsteen: verblijf appartement (groter gezin) en dolfijnen excursie
x
+
Reisschema: Everglades City
Reisduur: 2 dagen, 1 nacht
Reissom: € 74,- per volwassene
€ 55,- per kind

Moerassen, alligators en een rivier van gras. Met een airboot (platte bodem en flinke propellor achterop) zweef je over ondiepe moerassen op zoek naar vogels en krokodillen. Gewapend met anti muggenspul is dit dé plek tijdens je reis om de natuur in te gaan en sfeer te proeven in het moerassige binnenland.

Reisschema: Key West Florida
Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
Reissom: € 109,- per volwassene
€ 82,- per kind

Dichter bij Havana dan bij Washington is op Key West de Caribische sfeer duidelijk voelbaar. Je ziet hier verandahuizen met schommelstoelen, cocktailbars en palmstrand. Key West swingt op een laidback manier. Om een beetje van het Key West leven te proeven, verblijf je in een lowkey resort met een tropisch zwembad.

Reisschema: Islamorad / Key Largo
Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
Reissom: € 126,- per volwassene
€ 94,- per kind

Een tropisch begin of afsluiting van de reis met kinderen in Islamorada. Dichtbij de luchthaven van Miami en rustiger dan Key West. Je slaapt in een Caribisch strandhotel aan één van de grootste koraalriffen ter wereld. Een prima plek om een dagje te gaan snorkelen of gewoon te relaxen in je hangmat.

Welke optie wil je aanvragen?

Relaxen in je hangmat
Alternatieve bouwsteen voor grote gezinnen: verblijf in appartement op Key Largo
x
+
Reisschema: Miami
Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
Reissom: € 128 per volwassene
€ 94,- per kind

Een ontspannen afsluiting van je Florida reis met de kids (of juist een heerlijk begin). Via een wuivende palmenboulevard met snelle auto’s doemt de skyline van Miami op. In deze swingende stad met een latino tintje, verblijf je in een art deco hotel bij South Beach. Geniet van Miami vibes aan de levendige boulevard en eindig (of begin) je reis met je voeten in het zand.

Welke optie wil je aanvragen?

Cadillacs aan cocktailboulevard
Alternatieve bouwsteen: inclusief speedboot tocht
Alternatieve bouwsteen voor grote gezinnen: verblijf in appartement nabij South Beach
x
+
1
van
9

Aanvullende informatie

Heb je moeite met het plannen van je reis door Amerika, kijk dan op onze Hoe reis je in Amerika pagina. Onze ervaren reisspecialisten Margot, Anne-Marie & Ilse zullen een logische route maken van je gekozen bouwstenen en waar nodig tussenliggende hotels en vervoer inplannen.

De prijzen zoals vermeld zijn gebaseerd op twee volwassenen en twee kinderen (2 – 12 jaar) bij een verblijf in één kamer. Voor andere gezinssamenstellingen zijn de prijzen op aanvraag. Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op reizen in de zomervakantie en kunnen afwijken tijdens de kerstperiode, meivakantie en tijdens Amerikaanse feestdagen/vakanties.

Wij kunnen altijd de huurauto voor je regelen en binnen sommige steden kun je zelf makkelijk gebruik maken van het openbaar vervoer. We bieden ook combinaties van bouwstenen aan; daarbij hebben we al keuzes gemaakt uit alle bouwstenen en logische combinaties gemaakt, deze noemen we individuele Amerika rondreizen.

x

Verstuur je reisplan