Stopover New York met kinderen

New York met kinderen, een ideale plek voor de start of het einde van je reis naar de westkust van Amerika of naar Florida. Onze reisspecialisten Anne-Marie, Juliëtte, Ilse, Linda en Wendy, reizen veel met hun eigen kinderen en begrijpen waar een reis aan moet voldoen. Vanuit hun persoonlijke ervaring kunnen ze je ondersteunen in het samenstellen van je reis. Vul je eigen reisplan in of neem contact met ons op.

Kies je favoriete Amerika bouwstenen
Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
Reisschema: New York City
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 286,- per persoon

New York, New York… Frank Sinatra en Alicia Keys hebben er over gezongen en series als Sex and the City, Friends en Seinfeld brachten het in beeld. Een kosmopolitische werledstad die jong en oud tot de verbeelding spreekt. Maak een selfie op Times Square, kom oog in oog te staan met het Vrijheidsbeeld en kijk neer op de stad vanaf Rockefeller Center. Ontdek New York met kinderen!

Voeg deze bouwsteen toe aan je Amerika reis!

1
van
1

Aanvullende informatie

Heb je moeite met het plannen van je reis door Amerika, kijk dan op onze Hoe reis je in Amerika pagina. Onze ervaren reisspecialisten zullen een logische route maken van je gekozen bouwstenen en waar nodig tussenliggende hotels en vervoer inplannen.

De prijzen zoals vermeld zijn per persoon mits je minimaal voor twee volwassenen en 2 kinderen boekt. Wij kunnen altijd de huurauto voor je regelen en binnen sommige steden kun je zelf makkelijk gebruik maken van het openbaar vervoer. We bieden ook combinaties van bouwstenen aan; daarbij hebben we al keuzes gemaakt uit alle bouwstenen en logische combinaties gemaakt, deze noemen we individuele Amerika rondreizen.

x

Verstuur je reisplan