Yellowstone met kinderen - Grand Prismatic Spring

Yellowstone & Rocky Mountains met kinderen

Spot beren, bizons en elanden tussen spuitende geisers en pruttelende hotsprings. Ontdek de Rocky mountains met kinderen. De ruige natuur en besneeuwde bergtoppen doet je aan Canada denken en is goed te combineren met een reis door het Zuidwesten van Amerika.  Onze reisspecialisten Anne-Marie, Ilse, Juliëtte, Linda en Wendy reizen veel met hun eigen kinderen en begrijpen waar een reis aan moet voldoen. Vanuit hun persoonlijke ervaring kunnen ze je ondersteunen in het samenstellen van je reis. Vul je eigen reisplan in of neem contact met ons op.

✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring               ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol         ✔ Je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
✔ Je ziet de highlights, maar net even anders          ✔ Leuk voor ouders én kids                      ✔ Een individuele rondreis voor jouw gezin

Kies je favoriete Amerika bouwstenen
Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
Reisschema: Salt Lake City
Reisduur: 2 dagen, 1 nacht
Reissom: € 42,- per volwassene
€ 32,- per kind

Begin of eindig je Amerika reis ontspannen in Olympisch stad Salt Lake City, een goede uitvalsbasis voor de rest van je reis. We regelen een comfortabel hotel in het centrum van deze zoutmeerstad. Dobberen in Salt Lake, tokkelen, ziplinen of klimmen op hoogte in het Olympic Park… zo ben je die lange vlucht zo vergeten.

Welke optie wil je aanvragen?

Een Olympisch beginnetje
Extra nacht Salt Lake City
x
+

Voeg deze bouwsteen toe aan je Amerika reis!

Reisschema: Yellowstone
Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
Reissom: € 226,- per volwassene
€ 166,- per kind

Spuitende geisers, bubbelende modderpotten, heetwaterbronnen met alle kleuren van de regenboog en heel veel wild, een bezoek aan Yellowstone is een genot voor je zintuigen. Je moet er flink wat kilometers voor afleggen, want deze bouwsteen ligt (ten opzichte van onze andere bouwstenen) in een uithoek. Daarom is Yellowstone ideaal voor gezinnen met oudere kinderen of voor gezinnen die alleen voor deze regio kiezen.

Reisschema: Teton NP
Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
Reissom: € 168,- per volwassene
€ 124,- per kind

Teton is net Canada in het klein. Besneeuwde bergtoppen achter een decor van naaldbossen en een spiegelglad meer, wat een contrast met de woestijn in het zuiden. Je bent in de Rocky Mountains van Amerika. Per vlot peddel je over een bergrivier door Teton National Park, een relaxte manier om te genieten van het waanzinnige uitzicht, maar ook de kans om onder andere herten, elanden en beren langs de waterkant te spotten.

Welke optie wil je aanvragen?

Peddelen door de Rocky’s
Raftexcursie over Snake river
x
+
Reisschema: Dinosaur NP
Reisduur: 2 dagen, 1 nacht
Reissom: € 42,- per volwassene
€ 30,- per kind

Wil je Teton en Yellowstone met Moab en Monument Valley combineren dan heb je deze bouwsteen nodig om de lange afstand te overbruggen. Waar je nu uren kunt rijden zonder iemand tegen te komen leefden miljoenen jaren geleden Dinosaurussen dit gebied. Speur met je kids in rotswanden naar dinosaurusbotten en kom in het Natural History Museum alles te weten over deze gigantische dieren.

1
van
4

 Aanvullende informatie

Heb je moeite met het plannen van je reis door Amerika, kijk dan op onze Hoe reis je in Amerika pagina. Onze ervaren reisspecialisten Juliette, Ilse en Wendy zullen een logische route maken van je gekozen bouwstenen en waar nodig tussenliggende hotels en vervoer inplannen.

De prijzen zoals vermeld zijn per persoon mits je minimaal voor twee volwassenen en 2 kinderen boekt. Voor kinderen vanaf 12 jaar gelden dezelfde prijzen als voor volwassenen. Voor andere gezinssamenstellingen zijn de prijzen op aanvraag. Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op reizen in de zomervakantie en kunnen afwijken tijdens de kerstperiode, meivakantie en tijdens Amerikaanse feestdagen/vakanties.

Wij kunnen altijd de huurauto voor je regelen en binnen sommige steden kun je zelf makkelijk gebruik maken van het openbaar vervoer. We bieden ook combinaties van bouwstenen aan; daarbij hebben we al keuzes gemaakt uit alle bouwstenen en logische combinaties gemaakt, deze noemen we individuele Amerika rondreizen.

x

Verstuur je reisplan