Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Korte Amerika reizen met kinderen

   Leren surfen in Californië, ga paardrijden met een Navajo indiaan in Monument Valley, maak een limosine rit door Las Vegas en werp met een lasso op een cowboyranch in het Wilde Westen. Onze bouwstenen zijn unieke en gevarieerde reisbelevenissen van 2 tot 4 dagen. Door ze te combineren, creëer je je eigen, afwisselende Amerika reis. Geen zin om zelf te puzzelen? Kijk dan bij onze Amerika rondreizen met kinderen. Onze reisspecialisten Anne-Marie, Ilse & Margot reizen veel met hun eigen kinderen en begrijpen waar een reis aan moet voldoen. Vanuit hun persoonlijke ervaring kunnen ze je ondersteunen in het samenstellen van je reis. Vul je eigen reisplan in of neem contact met ons op.

   Kies je favoriete Amerika bouwstenen
   Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
   Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

   Coole start in Golden Gate stad

   Reisschema: San Francisco
   Reisduur: 4 dagen, 3 nachten
   Reissom: € 438,- per volwassene
   € 324,- per kind

   Start je reis door Amerika met kinderen op de Golden Gate Bridge van San Francisco. Reis met kinderen in de volgens ons de gezelligste metropool van Amerika. Leer de stad kennen tijdens onze treasure hunt door Chinatown, tel zeehonden op de pier en rijd door de steile straten met de kabeltram.

   Welke optie wil je aanvragen?

   Coole start in Golden Gate stad
   Halve dagtocht naar Alcatraz
   Budget alternatief: 2 nachten airport hotel
   x
   +

   Voeg deze bouwsteen toe aan je Amerika reis!

   Berenbos in bergvallei

   Reisschema: Yosemite
   Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
   Reissom: € 135,- per volwassene
   € 99,- per kind

   Tijdens deze Yosemite gezinsreis geen rode rotsen en diepe canyonkloven zoals in de Grand Canyon, maar kletterende watervallen, grijze bergmassieven, uitgestrekte naaldbossen en kans op het spotten van beren. Stap samen met jonge kinderen een dag als rangers door het woud en leer geluiden, fossielen en sporen herkennen. Met oudere kids is Yosemite de plek om te hiken.

   Welke optie wil je aanvragen?

   Berenbos in bergvallei
   Alternatief verblijf: kleinschalige inn
   Alternatief verblijf: chalet in resort aan Bass Lake
   Budget verblijf: motel met zwembad buiten het park
   x
   +

   Op de reuzenboomroute

   Reisschema: Sequoia park – Three rivers – Kernville
   Reisduur: 4 dagen, 3 nachten
   Reissom: € 338,- per volwassene
   € 250,- per kind

   Onderweg van Yosemite naar de Death Valley en Grand Canyon kun je er niet omheen; reuzen-sequoiabomen in Sequoia nationaal park. Wij vinden dit een heerlijk natuurgebied voor gezinnen; speel verstoppertje in het bos en klauteren over reuzenwortels en ga met het gezin een ochtend kajakken.

   Crazy Vegas!

   Reisschema: Las Vegas
   Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
   Reissom: € 137,- per volwassene
   € 101,- per kind

   Je vraagt je misschien af of het wel kan Las Vegas met kinderen. Wij vinden van wel, want naast casino’s en nachtleven gaat het in Vegas vooral om entertainment: een achtbaan dwars door een hotel, een compleet circus en een waterglijbaan door een aquarium vol haaien. Om de beleving compleet te maken regelen wij voor jou een hotel aan de Strip en een rit in glimmende limousine…Viva Las Vegas!

   Zoef, zoef tussen rode rotsen

   Reisschema: Zion nationaal park
   Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
   Reissom: € 218,- per volwassene
   € 161,- per kind

   Anders dan in Bryce- of Grand Canyon, ga je in Zion park met kinderen echt de canyon in. Tijdens een korte mountainbiketocht cross je langs imposante rotswanden en door roestbruine kloven langs de rivier. Je verblijft twee nachten in een hotel met zwembad dat uitzicht biedt op de rode rotsen.

   Welke optie wil je aanvragen?

   Zoef, zoef tussen rode rotsen
   Budget alternatief: glamping Bryce Canyon
   x
   +

   Hihaa! In de cowboyboots

   Reisschema: Ranch Bryce
   Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
   Reissom: € 495,- per volwassene
   € 365,- per kind

   Hihaa! Ontmoet cowboy Joe op een ranch in het wilde westen. Leer de fijne kneepjes van het leven op de prairie: werp lasso, ga mee op huifkartocht en drijf de koeien bij elkaar in het open veld. ’s Avonds na de gegrilde steak is het mogelijk om te linedancen. Laarzen aan, cowboyhoed op en in de rij. Lekker makkelijk, alle saloonmaaltijden en activiteiten zitten bij de prijs inbegrepen.

   Zadel op, Monument Valley in

   Reisschema: Antelope Canyon – Monument valley
   Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
   Reissom: € 358,- per persoon

   Het Wild West gevoel, dat kregen wij in Monument Valley. Slapen in een saloonhotel, enorme rotsen die recht omhoog uit het rode woestijnzand steken en een ontmoeting met de oorspronkelijke bevolking, de Navajo Indianen. Stijg je zadel op en hobbel te paard de vallei in, het lijkt wel of je in een Western film bent beland.

   Welke optie wil je aanvragen?

   Zadel op, Monument Valley in
   Alternatieve bouwsteen per jeep in Monument Valley
   x
   +

   Suppen over de Colorado

   Reisschema: Moab – Colorado rivier – Moab
   Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
   Reissom: € 199,- per persoon

   De rage van het moment, suppen ofwel stand up peddelen vonden wij de leukste manier om samen met het gezin over de Colorado rivier te varen. Samen actief bezig zijn terwijl je peddelt tussen enorme rotsen. Deze bouwsteen is geschikt voor gezinnen met tieners die het leuk vinden tijdens hun roadtrip door Amerika in outdoorstadje Moab stoere activiteiten te ondernemen.

   De canyon experience

   Reisschema: Grand Canyon
   Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
   Reissom: € 142,- per volwassene
   € 105,- per kind

   Wow… en dan opeens sta je op het randje van de Grand Canyon met kinderen. De wereldberoemde grote diepe kloof, uitgesleten door de Colorado rivier. Hét hoogtepunt van je Amerika reis, vinden wij. We regelen een motel met zwembad even buiten het natuurpark, met handige shuttle bus service naar de verschillende uitzichtpunten.

   Welke optie wil je aanvragen?

   De canyon experience
   Helikoptervlucht boven de Grand Canyon
   Budget verblijf: glamping tent Williams
   Alternatief verblijf: Flagstaff hotel
   x
   +

   Kids on route 66

   Reisschema: Route 66 – Kingman – Los Angeles
   Reisduur: 2 dagen, 1 nacht
   Reissom: € 58,- per volwassene
   € 43,- per kind

   Get your kids on Route 66! Als je niet vliegt, maar over land van Grand Canyon naar Los Angeles of San Diego reist, wat de meeste reizigers doen, is deze bouwsteen nodig om de afstand te overbruggen. Flink wat miles met leuke stops. Reis een stukje over de legendarische Route 66 met kids, langs ghosttowns met antieke Cadillacs en verlaten pompstations.

   Surf dudes en California girls

   Reisschema: San Diego
   Reisduur: 4 dagen, 3 nachten
   Reissom: € 185,- per volwassene
   € 138,- per kind

   San Diego is het surfparadijs van Amerika. Met hoge temperaturen, lange zandstranden en op nog geen drie kwartier de Mexicaanse grens voelt het hier tropisch. Naar onze mening de beste plek om lekker te relaxen aan het einde van je roadtrip door Amerika. En wat is er nou stoerder voor je tieners om hier hun eerste surfles te volgen. Jongere kinderen kunnen met een boogieboard de golven bedwingen.

   Welke optie wil je aanvragen?

   Surf dudes en California girls
   San Diego - strandhotel
   x
   +

   Van filmset naar sterrenstrand

   Reisschema: Los Angeles
   Reisduur: 4 dagen, 3 nachten
   Reissom: € 327- per volwassene
   € 242,- per kind

   Na je roadtrip door Amerika eindig je in Los Angeles met het motto, niets moet alles mag. De komende dagen kun je zelf invullen. Er is genoeg te doen met de kinderen, wat is aan jou. Bezoek aan het eind van je reis Hollywood, langgerekte stranden en een bezoekje aan Disneyland is voor veel kinderen onvergetelijk. Je logeert 3 nachten in een fijn hotel niet ver van de bekende ‘Baywatch’ stranden.

   Beachcruisen langs palmenstrand

   Reisschema: Los Angeles – Venice Beach
   Reisduur: 4 dagen, 3 nachten
   Reissom: € 305,- per persoon

   Voor tieners is bruisende Los Angeles een walhalla om te shoppen, te flaneren langs de boulevard en een adrenalinekick op te zoeken in de funparken. Beleef Los Angeles op een relaxte manier door op een hippe beach cruiser langs het witte palmenstrand van Venice Beach te fietsen, net als in de film.

   Krabbetjes zoeken langs de kust

   Reisschema: Los Angeles – Pismo beas – Monterey –San Francisco
   Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
   Reissom: € 205,- per volwassene
   € 165,- per kind

   Geef je Amerika reis een relaxed staartje met de kustroute Highway 1 van Los Angeles naar San Francisco. De weg slingert als een achtbaan over klifwanden die de zee in snijden, langs palmstranden vol surfdudes en artistieke terrasdorpjes. Spot onderweg zeeleeuwen en krabbetjes, en misschien zie je aan de horizon zelfs een walvis water spuiten.

   1
   van
   14

    Aanvullende informatie

   Heb je moeite met het plannen van je reis door Amerika, kijk dan op onze Hoe reis je in Amerika pagina. Onze ervaren reisspecialisten Ilse, Margot & Anne-Marie zullen een logische route maken van je gekozen bouwstenen en waar nodig tussenliggende hotels en vervoer inplannen.

   De prijzen zoals vermeld zijn gebaseerd op twee volwassenen en twee kinderen (2 – 12 jaar) bij een verblijf in één kamer. Voor andere gezinssamenstellingen zijn de prijzen op aanvraag. Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op reizen in de zomervakantie en kunnen afwijken tijdens de kerstperiode, meivakantie en tijdens Amerikaanse feestdagen/vakanties.

   Wij kunnen altijd de huurauto voor je regelen en binnen sommige steden kun je zelf makkelijk gebruik maken van het openbaar vervoer. We bieden ook combinaties van bouwstenen aan; daarbij hebben we al keuzes gemaakt uit alle bouwstenen en logische combinaties gemaakt, deze noemen we individuele Amerika rondreizen.

   x