Korte Amerika reizen met kinderen

Leren surfen in Californië, ga paardrijden met een Navajo indiaan in Monument Valley, maak een limosine rit door Las Vegas en werp met een lasso op een cowboyranch in het Wilde Westen. Onze bouwstenen zijn unieke en gevarieerde reisbelevenissen van 2 tot 4 dagen. Door ze te combineren, creëer je je eigen, afwisselende Amerika reis. Geen zin om zelf te puzzelen? Kijk dan bij onze Amerika rondreizen met kinderen. Onze reisspecialisten Anne-Marie, Ilse & Margot reizen veel met hun eigen kinderen en begrijpen waar een reis aan moet voldoen. Vanuit hun persoonlijke ervaring kunnen ze je ondersteunen in het samenstellen van je reis. Vul je eigen reisplan in of neem contact met ons op.

✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring               ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol         ✔ Je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
✔ Je ziet de highlights, maar net even anders          ✔ Leuk voor ouders én kids                      ✔ Een individuele rondreis voor jouw gezin

Kies je favoriete Amerika bouwstenen
Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
Reisschema: San Francisco
Reisduur: 4 dagen, 3 nachten
Reissom: € 409,- per volwassene
€ 302,- per kind

Start je reis door Amerika met kinderen op de Golden Gate Bridge van San Francisco. Reis met kinderen in de volgens ons de gezelligste metropool van Amerika. Leer de stad kennen tijdens onze treasure hunt door Chinatown, tel zeehonden op de pier en rijd door de steile straten met de kabeltram.

Welke optie wil je aanvragen?

Coole start in Golden Gate stad
Halve dagtocht naar Alcatraz
Budget alternatief: 2 nachten airport hotel
x
+

Voeg deze bouwsteen toe aan je Amerika reis!

Reisschema: Yosemite
Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
Reissom: € 112,- per volwassene
€ 82,- per kind

Tijdens deze Yosemite gezinsreis geen rode rotsen en diepe canyonkloven zoals in de Grand Canyon, maar kletterende watervallen, grijze bergmassieven, uitgestrekte naaldbossen en kans op het spotten van beren. Stap samen met jonge kinderen een dag als rangers door het woud en leer geluiden, fossielen en sporen herkennen. Met oudere kids is Yosemite de plek om te hiken.

Welke optie wil je aanvragen?

Berenbos in bergvallei
Alternatief verblijf: kleinschalige inn
Alternatief verblijf: chalet in resort aan Bass Lake
Budget verblijf: motel met zwembad buiten het park
x
+
Reisschema: Sequoia park – Three rivers – Kernville
Reisduur: 4 dagen, 3 nachten
Reissom: € 329,- per volwassene
€ 244,- per kind

Onderweg van Yosemite naar de Death Valley en Grand Canyon kun je er niet omheen; reuzen-sequoiabomen in Sequoia nationaal park. Wij vinden dit een heerlijk natuurgebied voor gezinnen; speel verstoppertje in het bos en klauteren over reuzenwortels en ga met het gezin een ochtend kajakken.

Reisschema: Las Vegas
Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
Reissom: € 165,- per volwassene
€ 122,- per kind

Je vraagt je misschien af of het wel kan Las Vegas met kinderen. Wij vinden van wel, want naast casino’s en nachtleven gaat het in Vegas vooral om entertainment: een achtbaan dwars door een hotel, een compleet circus en een waterglijbaan door een aquarium vol haaien. Om de beleving compleet te maken regelen wij voor jou een hotel aan de Strip en een rit in glimmende limousine…Viva Las Vegas!

Reisschema: Zion nationaal park
Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
Reissom: € 277,- per volwassene
€ 204,- per kind

Anders dan in Bryce- of Grand Canyon, ga je in Zion park met kinderen echt de canyon in. Tijdens een korte mountainbiketocht cross je langs imposante rotswanden en door roestbruine kloven langs de rivier. Je verblijft twee nachten in een hotel met zwembad dat uitzicht biedt op de rode rotsen.

Welke optie wil je aanvragen?

Zoef, zoef tussen rode rotsen
Budget alternatief: glamping Bryce Canyon
x
+
Reisschema: Ranch Bryce
Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
Reissom: € 454,- per volwassene
€ 336,- per kind

Hihaa! Ontmoet cowboy Joe op een ranch in het wilde westen. Leer de fijne kneepjes van het leven op de prairie: werp lasso, ga mee op huifkartocht en drijf de koeien bij elkaar in het open veld. ‘s Avonds na de gegrilde steak is het mogelijk om te linedancen. Laarzen aan, cowboyhoed op en in de rij. Lekker makkelijk, alle saloonmaaltijden en activiteiten zitten bij de prijs inbegrepen.

Reisschema: Antelope Canyon – Monument valley
Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
Reissom: € 348,- per persoon

Het Wild West gevoel, dat kregen wij in Monument Valley. Slapen in een saloonhotel, enorme rotsen die recht omhoog uit het rode woestijnzand steken en een ontmoeting met de oorspronkelijke bevolking, de Navajo Indianen. Stijg je zadel op en hobbel te paard de vallei in, het lijkt wel of je in een Western film bent beland.

Welke optie wil je aanvragen?

Zadel op, Monument Valley in
Alternatieve bouwsteen per jeep in Monument Valley
x
+
Reisschema: Moab – Colorado rivier – Moab
Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
Reissom: € 219,- per persoon

De rage van het moment, suppen ofwel stand up peddelen vonden wij de leukste manier om samen met het gezin over de Colorado rivier te varen. Samen actief bezig zijn terwijl je peddelt tussen enorme rotsen. Deze bouwsteen is geschikt voor gezinnen met tieners die het leuk vinden tijdens hun roadtrip door Amerika in outdoorstadje Moab stoere activiteiten te ondernemen.

Reisschema: Grand Canyon
Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
Reissom: € 124,- per volwassene
€ 92,- per kind

Wow… en dan opeens sta je op het randje van de Grand Canyon met kinderen. De wereldberoemde grote diepe kloof, uitgesleten door de Colorado rivier. Hét hoogtepunt van je Amerika reis, vinden wij. We regelen een motel met zwembad even buiten het natuurpark, met handige shuttle bus service naar de verschillende uitzichtpunten.

Welke optie wil je aanvragen?

De canyon experience
Helikoptervlucht boven de Grand Canyon
Budget verblijf: glamping tent Williams
Alternatief verblijf: Flagstaff hotel
x
+
Reisschema: Route 66 – Kingman – Los Angeles
Reisduur: 2 dagen, 1 nacht
Reissom: € 53,- per volwassene
€ 39,- per kind

Get your kids on Route 66! Als je niet vliegt, maar over land van Grand Canyon naar Los Angeles of San Diego reist, wat de meeste reizigers doen, is deze bouwsteen nodig om de afstand te overbruggen. Flink wat miles met leuke stops. Reis een stukje over de legendarische Route 66 met kids, langs ghosttowns met antieke Cadillacs en verlaten pompstations.

Reisschema: San Diego
Reisduur: 4 dagen, 3 nachten
Reissom: € 240,- per volwassene
€ 178,- per kind

San Diego is het surfparadijs van Amerika. Met hoge temperaturen, lange zandstranden en op nog geen drie kwartier de Mexicaanse grens voelt het hier tropisch. Naar onze mening de beste plek om lekker te relaxen aan het einde van je roadtrip door Amerika. En wat is er nou stoerder voor je tieners om hier hun eerste surfles te volgen. Jongere kinderen kunnen met een boogieboard de golven bedwingen.

Welke optie wil je aanvragen?

Surf dudes en California girls
San Diego - strandhotel
x
+
Reisschema: Los Angeles
Reisduur: 4 dagen, 3 nachten
Reissom: € 314- per volwassene
€ 232,- per kind

Na je roadtrip door Amerika eindig je in Los Angeles met het motto, niets moet alles mag. De komende dagen kun je zelf invullen. Er is genoeg te doen met de kinderen, wat is aan jou. Bezoek aan het eind van je reis Hollywood, langgerekte stranden en een bezoekje aan Disneyland is voor veel kinderen onvergetelijk. Je logeert 3 nachten in een fijn hotel niet ver van de bekende ‘Baywatch’ stranden.

Reisschema: Los Angeles – Venice Beach
Reisduur: 4 dagen, 3 nachten
Reissom: € 294,- per persoon

Voor tieners is bruisende Los Angeles een walhalla om te shoppen, te flaneren langs de boulevard en een adrenalinekick op te zoeken in de funparken. Beleef Los Angeles op een relaxte manier door op een hippe beach cruiser langs het witte palmenstrand van Venice Beach te fietsen, net als in de film.

Reisschema: Los Angeles – Pismo beas – Monterey –San Francisco
Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
Reissom: € 230,- per volwassene
€ 170,- per kind

Geef je Amerika reis een relaxed staartje met de kustroute Highway 1 van Los Angeles naar San Francisco. De weg slingert als een achtbaan over klifwanden die de zee in snijden, langs palmstranden vol surfdudes en artistieke terrasdorpjes. Spot onderweg zeeleeuwen en krabbetjes, en misschien zie je aan de horizon zelfs een walvis water spuiten.

1
van
14

 Aanvullende informatie

Heb je moeite met het plannen van je reis door Amerika, kijk dan op onze Hoe reis je in Amerika pagina. Onze ervaren reisspecialisten Ilse, Margot & Anne-Marie zullen een logische route maken van je gekozen bouwstenen en waar nodig tussenliggende hotels en vervoer inplannen.

De prijzen zoals vermeld zijn gebaseerd op twee volwassenen en twee kinderen (2 – 12 jaar) bij een verblijf in één kamer. Voor andere gezinssamenstellingen zijn de prijzen op aanvraag. Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op reizen in de zomervakantie en kunnen afwijken tijdens de kerstperiode, meivakantie en tijdens Amerikaanse feestdagen/vakanties.

Wij kunnen altijd de huurauto voor je regelen en binnen sommige steden kun je zelf makkelijk gebruik maken van het openbaar vervoer. We bieden ook combinaties van bouwstenen aan; daarbij hebben we al keuzes gemaakt uit alle bouwstenen en logische combinaties gemaakt, deze noemen we individuele Amerika rondreizen.

x

Verstuur je reisplan