nicht geseht

Over Riksja Amerika Kids

Amerika kids is onderdeel van Riksja Kids, een kindvriendelijke reisorganisatie van en voor reizigers. Op het kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. We reizen het liefste met onze kinderen de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden.

Door middel van onze bouwstenen, korte reissegmenten, kun je zelf jouw ideale reis samenstellen. In onze rondreizen hebben we al combinaties van bouwstenen gemaakt, maar pas ze gerust aan om de reis te maken die bij jou past. Een reis die je op je eigen tempo indeelt, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

juliette in josemiteJuliëtte Driel

Reisspecialist Riksja Amerika Kids

Reizen is iets wat ik altijd al graag heb gedaan. Nog niet thuisgekomen of alweer bezig met de volgende reisplannen. Voor veel reizigers vast herkenbaar. Mijn enthousiasme voor het reizen en voor Amerika heb ik gelukkig over kunnen brengen op mijn gezin. Drie jaar geleden hebben we een roadtrip door het zuidwesten gemaakt. Op de foto sta ik met mijn dochters bij Glacier Point in Yosemite NP. Een prachtig uitzicht en een grappig moment, omdat een squirrel ook de tijd nam om met ons te poseren.

Afgelopen zomer zijn we naar Florida gereisd. Hier is het minder uitgestrekt, maar zelf vond ik het verrassend hoeveel afwisseling de Sunshine State te bieden heeft. Een van de hoogtepunten voor ons was toch wel het Flipperen in Zeekoerivier. Raak niet in paniek, want de zeekoeien zijn enorm, maar ook heel vriendelijk en nieuwsgierig. Kippenvel !

Annemarie Riksja kidsAnne-Marie Stol

Reisspecialist Riksja Amerika Kids

Jaren geleden heb ik een half jaar voor Disney in Florida gewerkt. Een geweldige ervaring! Vorig jaar kon ik tijdens onze rondreis door Florida mijn tienerzonen laten zien waar ik destijds gewoond heb en hen Amerika laten ervaren. We starten onze reis in New York; vanaf het Rockerfeller Center hadden we een fantastisch uitzicht over Manhattan! Ook de speedboot in Miami was een van de hoogtepunten van onze reis.

De highlights van de westkust heb ik met mijn man gezien tijdens onze honeymoon. Komende zomer willen we terug voor onze Teenage dream. De jongens verheugen zich er al op om met de fiets door de bergen van Zion NP te cruisen!

Linda ter Horst

Reisspecialist Riksja Amerika Kids

Amerika heeft een speciaal plekje in mijn hart. Toen ik begin 20 was heb ik een tijdje bij mijn familie in de omgeving van Boston gewoond en een aantal jaar geleden ben ik teruggegaan om een grote rondreis door Zuid-West Amerika te maken in combinatie met een bezoek aan New York. Yosemite (foto) vond ik een van de mooiste parken. Mijn favoriete park was toch wel Yellowstone, een uniek gebied met geisers, heetwaterbronnen, buffels en beren.

Ik heb al veel van de wereld gezien maar Amerika steekt er zeker met kop en schouders bovenuit, op weinig andere plekken is de natuur zo overweldigend en afwisselend. Ik vind het heerlijk uren rond te rijden en nauwelijks iemand tegen te komen, zoals in Monument Valley. Inmiddels ben ik nu begin 30 en moeder van een peuter en twee dreumesen (tweeling). Met mijn oudste dochter ben ik op reis geweest naar Canada en Thailand en heb ervaren hoe leuk het ook is om met kinderen op reis te gaan.

 

lokale agent amerikaOnze partner ter plaatse

In Amerika werken wij met een partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat.

Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Amerika reis, in goede handen bent.

Bouw je reis met Riksja Travel

Riksja Kids is onderdeel van Riksja Travel. Bij Riksja bouw je jouw eigen reis naar het hart van de bestemming. Onze reisexperts helpen je met de planning en route, zodat jij het maximale uit jouw reis haalt. Voor reizigers, door reizigers. Riksja Travel staat voor individuele reizen met hart voor de wereld. Zo worden alle reizen die bij ons geboekt worden 100% CO2 gecompenseerd en draag je positief bij aan de lokale economie door de slaapplekken en activiteiten die we voor je inplannen. Lees meer over ons op de website van Riksja Travel.

 

Verstuur je reisplan