Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Bel ons gerust op

  071 891 01 51

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30

  bryce familie dornaReizigers over ons

  Reisverslagen Amerika met kinderen

  Op deze pagina plaatsen we korte Amerika reisverslagen en recensies van reizigers die met AmerikaKids zijn weggeweest. Dit kan je helpen een beeld te krijgen van het land zoals onze reizigers het ervaren hebben en je inspireren bij het samenstellen van je eigen reis.

  Heb je zelf een reisverslag gemaakt na je AmerikaKids reis, dan vinden we het leuk om deze te lezen. Ook ontvangen we graag je leukste reisfoto’s, die we een plekje kunnen geven op onze website. Je kunt deze sturen naar (info@AmerikaKids.nl).

   

   

  route66 amerika familie

  Eva (10 jr) poseert stoer op de Route 66

  Er wordt met me meegedacht

  We zijn vandaag van Tusayan onderweg gegaan naar San Diego, een rit van 8 uur, dus gelukkig had RiksjaKids daar al rekening mee gehouden, en een een tussen stop gepland in Kingman, aan route 66. Na de middag aangekomen na een heerlijke rit door dit gebied. Leuke plaats, Kingman, echt alles is hier route 66 gelabeld. (Familie Herbrink – kinderen 10 en 12 jaar)

  Alles erop en eraan

  De auto was perfect!! Een minivan, alles er op en er aan. Prachtig en snel geregeld. (Familie van Kasteel – kinderen 8, 11 en 12)

  Gemakkelijke manier van reizen

  Het was van begin tot einde een superreis. De afwisseling van steden en natuur en de gemakkelijke manier van reizen was ideaal. De afstanden waren goed. (Familie Kwee – kids 10 en 12 jaar)

   

  amerikareis disney

  Er werd echt naar me geluisterd

  Jullie onderscheiden je echt in de markt qua persoonlijke aanpak
  en luisteren naar de klantwens. Ga zo door! (Familie van Velzen – kids 4 en 6 jaar)

  Persoonlijk contact en aandacht

  Vooral het persoonlijke contact en aandacht in een internetomgeving maakt echt dat jullie onderscheidend zijn in het voortraject. De reis zelf bevestigt alleen maar dat goede gevoel. Leuke en bijzondere maar goed verzorgde accommodaties en vooral leuke excursies! (Familie Wijers – kids 6 & 9 jaar)

  Zekerheid en rust

  Vasthouden dit niveau! Prijs is hoger, maar kwaliteit ook! Daarmee ‘koop’ ik zekerheid en rust, en dus extra vakantiegevoel. (Familie Korters – kinderen 7 en 10)

   

  Verrassende accommodaties
  familie lodge zion

  Onze kidsproof lodge in Zion

  Alles was prima geregeld, helemaal top! Wat verassend was, was de prachtige lodge bij Zion en het concept van de ranch. Ook heel fijn dat alle accommodaties over een zwembad beschikten. (Familie Leenders – zoon van 11 jaar)

  Afwisseling 

  De afwisseling was erg leuk. Mooie natuurparken, maar ook de
  gezelligheid van San Diego. (Familie Van de Graaf  – kinderen 11 en 13 jaar)

  In contact komen met de bevolking 

  De afwisseling van things to see was denk ik het leukste. Aankomen
  op verschillende soorten locaties, steden en parken. En veelal zeer vriendelijk ontvangen. (Familie De Leeuw – kids 8, 10 en 12)

   

   

  ranch familie linthorst

  Meer dan standaard

  Gisteren heerlijk met een limo door Las Vegas gereden, door een enthousiaste chauffeur. Hij heeft ons meer dan alleen “de strip” laten zien, maar ook het oudere deel van Vegas, Freemont street. (Familie Jansen – kids 10 & 12 jaar)

  Net even anders

  Vandaag een geweldige dag gehad: we hebben paard gereden in Monument Valley. Dit is een woestijngebied waar veel films zijn opgenomen, zoals oude westerns met John Wayne en Forrest Gump.Hier en daar staan enorme rotsen in het gebied. Het was leuk om het gebied op een paard te bekijken, je beleeft het dan toch op een andere manier dan vanuit een auto. De paarden hadden welluidende namen als Ice, Browney en Joey. (Kees en Simone met hun twee tieners)

   

   

  amerika-vakantie-florida-zeekoeWat je niet iedere dag meemaakt

  Dide vertelde dat het zwemmen met de manatees [zeekoeien] voor haar het beste deel van de vakantie was. Omdat je dat niet iedere dag meemaakt, het iets is wat nergens in Europa kan en ook omdat dit zulke mooie en voor ons onbekende dieren zijn. Ties vond vooral de airboat in Everglades spannend. Eerst scheurden wij over het moeras en dwars over al het riet. De motor werd steeds uitgezet om iets te kunnen vertellen over de omgeving of de dieren. Dat was steeds spannend, dan lig je stil tussen de alligators. (Familie van Trigt – kinderen 10 en 12 jaar)

   

  Stel ook je eigen individuele Amerika familiereis samen
  met onze rondreizen of bouwstenen.
  Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel.