onderwegHoe werken wij?

Naar de USA met kinderen

Bij Riksja Family Amerika heb je de mogelijkheid om zelf een individuele reis naar de USA met kinderen samen te stellen. Onze programma’s zijn gebaseerd op reizen per huurauto, volgens ons de beste en leukste manier omdat je zo veel vrijheid hebt.

We raden aan om je eerst te oriënteren op basis van onze bouwstenen. Bouwstenen zijn korte reisprogramma’s van 3 tot 5 dagen door het hele land. We reisden zelf in de USA met kinderen en hebben onze bouwstenen zo samengesteld, dat je tijdens de reis de afwisseling en ervaringen krijgt die je verwacht op een Amerika reis. Geen saaie selfdrive waarbij de landschappen aan je voorbij flitsen, maar de diversiteit van de gebieden écht beleven. Laat de kids hun ranger diploma halen in de groene Yosemite vallei, ga lassowerpen op een cowboyranch en logeer in een motel aan de route 66. Bij aankomst in Amerika is het prettig dat je transfer en de eerste drie overnachtingen geregeld zijn. We regelen dit graag voor je.
Ook kun je een van onze Amerika rondreizen uitkiezen waarbij wij combinaties hebben gemaakt van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Onze ervaren reisspecialist helpen je graag op weg. Met behulp van Mijn reisplan kun je een vrijblijvend reisvoorstel aanvragen of je kunt ons een mailtje sturen met daarin je wensen en contactgegevens.

Veel plezier bij de voorbereiding en het samenstellen van je rondreis door de USA met je kinderen.

Klik hier naar het overzicht van bouwstenen voor je Amerika reis
of
Klik hier naar het overzicht van rondreizen voor je Amerika reis