Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   klm-toestelVliegtickets Amerika

   Een Amerika vliegticket op maat

   Naast het op maat maken van jouw Amerika reis, kan AmerikaKids ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (Amerika bouwstenen of een Amerika rondreis).

   óf: zelf je Amerika vliegticket zoeken en boeken

   Je kunt ook zelf je Amerika vlucht boeken (ook als je alleen een losse vlucht zoekt). Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens en je wensen of vul Mijn reisplan in. Onze AmerikaKids reisspecialisten helpen je dan verder met het samenstellen van een reisplan dat past bij de geboekte vlucht.

   Vliegtickets Amerika

   klm Laagseizoen vanaf €997,- p.p. Economy Route Amsterdam - San Francisco of Los Angeles - Amsterdam
   Hoogseizoen vanaf €1247,- p.p. Economy Overstap geen
   Laagseizoen vanaf €678,- p.p. Economy Route Amsterdam - San Francisco Los Angeles - Amsterdam
   Hoogseizoen vanaf €1030,- p.p. Economy Overstap New York, Washington, Houston of Chicago
   klm Laagseizoen vanaf €925,- p.p. Economy Route Amsterdam - Las Vegas Los Angeles - Amsterdam
   Hoogseizoen vanaf €1199,- p.p. Economy Overstap Minneapolis of Detroit
   Laagseizoen vanaf €819,- p.p. Economy Route Brussel - San Francisco Los Angeles - Brussel
   Hoogseizoen vanaf €1138,- p.p. Economy Overstap New York of Philadelphia
   british airways logo Laagseizoen vanaf €734,- p.p. Economy Route Amsterdam - San Francisco Los Angeles - Amsterdam
   Hoogseizoen vanaf €1108,- p.p. Economy Overstap Londen

   Vliegtickets Amerika: Florida

   delta airlines Laagseizoen vanaf €753,- p.p. Economy Route Amsterdam - Miami of Orlando
   Hoogseizoen vanaf €1079,- p.p. Economy Overstap Atlanta, New York of Detroit
   Laagseizoen vanaf €568,- p.p. Economy Route Amsterdam - Miami of Orlando
   Hoogseizoen vanaf €945,- p.p. Economy Overstap New York of Houston
   klm Laagseizoen vanaf €749,- p.p. Economy Route Amsterdam - Miami Orlando - Amsterdam
   Hoogseizoen vanaf €1079,- p.p. Economy Overstap Atlanta of Detroit

   Laagseizoen: januari t/m half juni en september t/m november
   Hoogseizoen: half juni t/m augustus en kerst -en krokusvakantie.

   Kindertarieven

   De luchtvaartmaatschappijen hanteren verschillende voorwaarden als het gaat om de kinderkorting op het vliegtarief afhankelijk van de leeftijd van het kind. Een veel voorkomende kortingsregeling is dat kinderen van 0-1 jaar gratis zijn, kinderen van 2-11 jaar 25% korting krijgen op het vliegtarief en kinderen van 12 jaar en ouder het volledige bedrag betalen. Onze reisspecialist informeert je graag over de voor jou meest voordelige tarieven.

   Inbegrepen

   Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticket informatie Amerika).

   De laagste vliegticket tarieven

   Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Amerika vliegticket.

   Wijzigingen voorbehouden

   Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen via Mijn reisplan, sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

   Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

   Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

   Vliegen naar Amerika

   Als je reist naar de USA, dan dien je voor vertrek een zogenaamde ‘visa waiver’ in te vullen op de volgende website: https://esta.cbp.dhs.gov. Het invullen duurt ca. een kwartiertje en wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. De kosten voor het aanvragen van een ESTA registratie zijn 14 dollar. Het is erg belangrijk want zonder een goedgekeurde visa waiver kun je geweigerd worden op je vluchten. Je krijgt via deze site ook een melding als het allemaal akkoord is.

   Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticket informatie Amerika.