Vliegtickets Amerika nodig?

We regelen een vliegticket dat aansluit op je reis

We kunnen niet alleen je rondreis voor je samenstellen, maar desgewenst ook de vliegtickets naar Amerika voor je regelen. Op die manier weet je zeker dat je vluchttijden mooi aansluiten op je rondreis. Omdat wij direct contact hebben met de luchtvaartmaatschappijen, kunnen we in veel gevallen een voordeliger tarief voor je regelen, inclusief bagage. Bijkomend voordeel is dat wij je alle organisatorische rompslomp uit handen nemen als je vlucht gewijzigd wordt of vertraging oploopt. Wij zorgen ervoor dat je rondreis weer aansluit op je vlucht. Ook in het geval van calamiteiten helpen we je weer op weg – letterlijk.

Wil je nog even overleggen met je reisgenoot of moet je je vakantiedagen nog afstemmen met werk, dan zetten we je vlucht(en) een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend in optie. Zo ben je altijd verzekerd van een goede deal. Wil je een passend vluchtvoorstel ontvangen bij je Riksja Family Amerika-reis, geef dit dan aan op het aanvraagformulier. Dan gaan wij ermee aan de slag.

De voordelen als wij je vlucht regelen:
✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Zelf je vliegticket naar Amerika zoeken en boeken?

Je kunt natuurlijk ook zelf je Amerika-vlucht regelen. Zo bepaal je welke vlucht voor jou het gunstigst is. Als je je vlucht al geboekt hebt, kun je dit aangeven op ons aanvraagformulier. Wij, bestemmingsexperts van Riksja Family Amerika, zorgen er dan voor dat je een reisplan krijgt dat aansluit op je vlucht en je reiswensen.

 

Vliegtickets Amerika

klm Laagseizoen vanaf €997,- p.p. Economy Route Amsterdam - San Francisco of Los Angeles - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1247,- p.p. Economy Overstap geen
Laagseizoen vanaf €678,- p.p. Economy Route Amsterdam - San Francisco Los Angeles - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1030,- p.p. Economy Overstap New York, Washington, Houston of Chicago
klm Laagseizoen vanaf €925,- p.p. Economy Route Amsterdam - Las Vegas Los Angeles - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1199,- p.p. Economy Overstap Minneapolis of Detroit
Laagseizoen vanaf €819,- p.p. Economy Route Brussel - San Francisco Los Angeles - Brussel
Hoogseizoen vanaf €1138,- p.p. Economy Overstap New York of Philadelphia
british airways logo Laagseizoen vanaf €734,- p.p. Economy Route Amsterdam - San Francisco Los Angeles - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1108,- p.p. Economy Overstap Londen

Vliegtickets Amerika: Florida

delta airlines Laagseizoen vanaf €753,- p.p. Economy Route Amsterdam - Miami of Orlando
Hoogseizoen vanaf €1079,- p.p. Economy Overstap Atlanta, New York of Detroit
Laagseizoen vanaf €568,- p.p. Economy Route Amsterdam - Miami of Orlando
Hoogseizoen vanaf €945,- p.p. Economy Overstap New York of Houston
klm Laagseizoen vanaf €749,- p.p. Economy Route Amsterdam - Miami Orlando - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1079,- p.p. Economy Overstap Atlanta of Detroit

Laagseizoen: januari t/m half juni en september t/m november
Hoogseizoen: half juni t/m augustus en kerst -en krokusvakantie.

Kindertarieven

De luchtvaartmaatschappijen hanteren verschillende voorwaarden als het gaat om de kinderkorting op het vliegtarief afhankelijk van de leeftijd van het kind. Een veel voorkomende kortingsregeling is dat kinderen van 0-1 jaar gratis zijn, kinderen van 2-11 jaar 25% korting krijgen op het vliegtarief en kinderen van 12 jaar en ouder het volledige bedrag betalen. Onze reisspecialist informeert je graag over de voor jou meest voordelige tarieven.

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticket informatie Amerika).

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Amerika vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen via Mijn reisplan, sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Vliegen naar Amerika

Als je reist naar de USA, dan dien je voor vertrek een zogenaamde ‘visa waiver’ in te vullen op de volgende website: https://esta.cbp.dhs.gov. Het invullen duurt ca. een kwartiertje en wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. De kosten voor het aanvragen van een ESTA registratie zijn 14 dollar. Het is erg belangrijk want zonder een goedgekeurde visa waiver kun je geweigerd worden op je vluchten. Je krijgt via deze site ook een melding als het allemaal akkoord is.

Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticket informatie Amerika.