Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Bel ons gerust op

  071 891 01 51

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30

  Cadillacs aan cocktailboulevard

  Miami met kinderen

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
  Reisschema: Miami
  Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
  Reissom: € 148 per volwassene
  € 109,- per kind
  weekendtoeslag € 26,- p.p. per nacht

  Met de allure van een grote stad en de laidback sfeer van de Cariben is Miami een ontspannen plek om je reis te eindigen. Vrolijk gekleurde hotels uit de jaren ‘20, salsa barretjes en brede stranden met de bekende baywatch-lifeguard torens vormen hier het decor. Het is 'the place to see and to be seen'. Wandel door Little Havana, spot felgekleurde cadillacs en doe je laatste inkopen in de megastores op Ocean Drive.

  Je verblijft in een sfeervol hotel met ruime kamers en zwembad in het historische 'Art Deco District' bij South Beach. Rustig slapen en de gezellige boulevarddrukte toch dichtbij. Zet je zonnebril op en geniet van de witte stranden, terwijl de kids zandkastelen bouwen.

  Overnachten: 2 nachten in sfeervol artdecohotel met zwembad in South Beach
  • parkeren bij hotel (ca $28 per dag)

  • maaltijden

  • autohuur

  • excursies

  miami kinderen zonnebril amerika

  Dag 1 – Miami, aankomst

  Vanaf de Keys rijd je over de overseas highway naar Miami. Rondom Miami wordt er een beroep gedaan op je stuurwerk. De Amerikanen zelf gebruiken zelden hun richtingaanwijzer en er zijn zowel links als rechts afritten van de weg. De meeste reizigers komen in de middag aan bij hun hotel. De auto parkeer je bij het hotel voor ca. $28 per dag. Je verblijft in een sfeervol art deco hotel met zwembad en patiotuin in South Beach. In Miami vind je veel typische art deco appartementen uit de jaren ’20 in vrolijke pasteltinten. De familiekamers zijn modern en ruim.

  Welcome to Miami. Bienvenido a Miami, het populaire liedje van Will Smith komt spontaan in je op bij het zien van het strand. Wij gingen vanmiddag gelijk Ocean Drive verkennen. Deze weg loopt parallel aan de oceaan langs het strand. Ocean Drive staat bekend om de mensen die er flaneren met hun prachtige auto’s (vaak oldtimers).

  engels_leren_in_miami_floridaDag 2 – Eigen invulling

  Vandaag kun je lekker rustig aan doen. Ontbijt is niet inbegrepen bij het hotel, maar er zijn veel leuke restaurants aan de boulevard. Wij zochten na het ontbijt gelijk het strand op. Het water is helder blauw en in de verte zie je cruiseschepen langs varen.  Wij lunchten op bij het Front Porch Café. Een gezellig lunchtentje waar veel locals komen. Geniet van een Philly Cheesesteak sandwich of Baja style tacos terwijl je mensen kijkt en dure auto’s spot. Of shop till you drop in een van de vele shoppingmalls.

  huurauto miami amerika

  Dag 3 – Vertrek, Miami

  De laatste dag in de sunshine state of America. De meeste vluchten vertrekken in de avond, dus neem het er nog even van. Wij trokken onze slippers aan en maakten er nog een lekkere stranddag van op South Beach. Eind van de dag rijd je afhankelijk van het tijdstip in 30 tot 45 minuten naar de luchthaven waar je je auto weer inlevert en in zo’n 9 uur terug naar Nederland vliegt.

  Ben je je reis juist begonnen met Miami en vlieg je ook terug vanuit Miami, ga na een ontspannen begin noordwaarts voor hét hoogtepunt voor de kids in Orlando. Zo plan je alle drukkere dagen aan het begin van je reis en kun je alsnog relaxt afsluiten op de Keys.

  Tips voor Miami met kinderen

  Little Havana

  Het zal je snel opvallen, er wordt veel Spaans gesproken in Miami. Ca. 50% van de bevolking heeft Latino bloed. Na de Cubaanse Revolutie in 1959 ontvluchtten duizenden Cubanen het Castro regime. Nu wonen ze in Little Havana, de levendige Cubaanse wijk. Sigarenmakers, koffiebars en oude mannetje die domino spelen vind je langs Calle Ocho, de hoofdstraat. Leuk om een kijkje te nemen, al is het niet zo Cubaans als op Cuba zelf.

  Espanola Way is een leuk koloniaal zijstraatje van Ocean Drive met bougainvilles die tegen de muren opklimmen. Er hangt een ongedwongen Mediterraans sfeertje met Spaanse, Italiaanse en Cubaanse tentjes. Niet echt Amerikaans, maar erg sfeervol en zo’n beetje de enige plek tijdens je reis waar je ‘buitenlands’ kunt eten. De lokale tentjes hebben binnen vaak foto’s van Miami Vice shoots.

  Voor deze reis bieden wij de volgende varianten aan:

  Speedboot in Miami

  Reissom: €41,- per volwassene en €29,- euro per kind t/m 11 jaar
  Inbegrepen: speedboottocht van 45 minuten langs de kust van Miami

  In een groep van ongeveer 25 personen stap je in een knalgele speedboot voor het echte Miami Vice gevoel. Deze trip is een combinatie van fun en sightseeing; je ziet luxe villa’s van bijvoorbeeld Ricky Martin en Scarface bij Star Island, giga jachten en over-the-top South Beach hotels. Zo nu en dan gaat de kapitein vol gas (met de snelheid en met de muziek).

  Welke optie wil je aanvragen?

  Cadillacs aan cocktailboulevard
  Speedboot in Miami
  x