gezin strandslippers amerika

Sneakers uit, slippers aan

Florida strandvakantie met kinderen

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: St. Pete Beach
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 110,- per volwassene
€ 82,- per kind

Hagelwitte stranden, gezellige barretjes en een kleurrijke kamer is wat je te wachten staat in St. Pete Beach. Met deze bouwsteen ontspan je aan de zonnige Golfkust van Florida. Het hotel is direct aan het zandstrand gelegen en heeft een gezellige beachbar waar je kunt ontbijten, lunchen en dinere. Tip: ze hebben er heerlijke zomerse cocktails!

Overnachten: 2 nachten in eenkleurrijk strandhotel
  • maaltijden

  • autohuur

  • excursies

Dag 1 – Aankomst in St. Pete Beach

Vlakbij de stad Tampa, aan de westkust van Florida, vonden wij een hip en betaalbaar hotel direct aan het hagelwitte strand. De kamers zijn kleurrijk ingericht met een surfstyle tintje.

Na het inchecken sta je voor een lastig keus, neem je een duik in de zee of zoek je je verkoeling in het zwembad?

’s Avonds geniet je van een heerlijk diner op het strand, vaak met live muziek.

Dag 2 – Kick back and relax

Vandaag staat er niets op het programma dus kun je lekker je gang gaan. Zowel het zwembad als het mooie, brede strand nodigen je uit om de hele dag te chillen. Wie vandaag toch wat wil ondernemen, kan naar Johns pass boardwalk and village gaan. Dit kleine plaatsje ligt op ongeveer een half uur rijden. Hier vind je allerlei leuke (souvenir)winkeltjes, restaurants en de lekkerste ijsjes van heel Florida. Als je geluk hebt laten de dolfijnen zich ook nog even zien.

Wil je wel nog actiever bezig zijn, dan kun je in de haven van Tampa een board huren en gaan suppen (stand up paddlen). Met kleine kinderen is het ook leuk om een waterfiets te huren en de beschutte baai te doorkruisen.

 

Dag 3 – Vertrek

Vandaag laat je deze relaxte plek achter je en neem je afscheid van de witte stranden. Wil je nog wat cultuur mee pakken, bezoek dan het Dali museum.

Is St. Pete de laatste stop van je Florida reis? Dan rijd je in ongeveer twee uur naar de luchthaven van Fort Myers of Orlando.

Mag je nog even doorreizen en vervolg je je route naar het Noorden? Ga dan Snorkelen met zeekoeien of geef Mickey een high five met de bouwsteen Meet Mickey en de rest.

Verstuur je reisplan