strandvakantie Florida met kinderen

Sneakers uit, slippers aan

Strandvakantie Florida met kinderen

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: St. Pete Beach
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 98,- p.p. bij een gezin van 4 personen
€ 196,- p.p. bij een gezin van 5 personen

Hagelwitte stranden, gezellige barretjes en een kleurrijke kamer is wat je te wachten staat in St. Pete Beach, tijdens je strandvakantie Florida met kinderen. Met deze bouwsteen ontspan je aan de zonnige Golfkust van Florida. Het hotel is direct aan het zandstrand gelegen en heeft een gezellige beachbar waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren. Tip: ze hebben er heerlijke zomerse cocktails!

Overnachten: 2 nachten in eenkleurrijk strandhotel
  • maaltijden

  • autohuur

  • excursies

 

Strandvakantie Florida met kinderen - St Pete BeachDag 1 – Aankomst in St. Pete Beach

Vlakbij de stad Tampa, aan de westkust van Florida, vonden wij een hip en betaalbaar hotel direct aan het hagelwitte strand. De kamers zijn kleurrijk ingericht met een surfstyle tintje. Een perfecte plek voor je strandvakantie Florida met kinderen.

Na het inchecken sta je direct voor een lastige keus: neem je een duik in de zee of ga je toch voor de ontspanning in en bij het zwembad? Wij deze beiden!

’s Avonds geniet je van een heerlijk diner op het strand, vaak met live muziek.

Strandvakantie Florida met kinderen - ijsje etenDag 2 – Kick back and relax

Vandaag staat er niets op het programma dus kun je lekker je gang gaan. Zowel het zwembad als het mooie, brede strand nodigen je uit om de hele dag te chillen. Wie vandaag toch wat wil ondernemen, kan naar Johns pass boardwalk and village gaan. Dit kleine plaatsje ligt op ongeveer een half uur rijden. Hier vind je allerlei leuke (souvenir)winkeltjes, restaurants en de lekkerste ijsjes van heel Florida. Als je geluk hebt laten de dolfijnen zich ook nog even zien.

Wil je wel nog actiever bezig zijn, dan kun je in de haven van Tampa een board huren en gaan suppen (stand up paddlen). Met kleine kinderen is het ook leuk om een waterfiets te huren en de beschutte baai te doorkruisen.

Strandvakantie Florida met kinderen - sunsetDag 3 – Vertrek van je strandvakantie Florida met kinderen

Vandaag laat je deze relaxte plek achter je en neem je afscheid van de witte stranden. Wil je nog wat cultuur mee pakken, bezoek dan het Dali museum.

Is St. Pete de laatste stop van je Florida reis? Dan rijd je in ongeveer twee uur naar de luchthaven van Fort Myers of Orlando.

Mag je nog even doorreizen en vervolg je je route naar het Noorden? Ga dan snorkelen met zeekoeien of geef Mickey een high five met de bouwsteen Meet Mickey en de rest.

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan