Amerika rondreis - New York met kinderen

The sky is the limit

New York met kinderen

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: New York City
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 315,- p.p. bij een gezin van 4 personen
€ 446,- p.p. bij een gezin van 5 personen

The Big Apple: wolkenkrabbers, het Vrijheidsbeeld en Times Square. Maak tijdens je Amerika rondreis een tussenstop in New York; één van de hipste en meest tot de verbeelding sprekende steden ter wereld. Met deze bouwsteen verken je op je eigen tempo de stad. Little Italy, China Town, Ground Zero en Central Park; voldoende om je dagen te vermaken.

In 'the city that never sleeps' zijn er verrassend veel hotels te vinden. Elke wijk heeft zijn eigen charme en bijbehorend prijskaartje. Uit het overweldigende aanbod aan hotels in New York hebben wij een modern hotel vlakbij Time Square uitgekozen. De bedden en kamers zijn klein maar dan slaap je wel in het hart van Manhattan.

Overnachten: 3 nachten in een boutique hotel in Downtown East Manhattan
Excursie: Kaartjes Top of the Rock uitzichtpunt Rockefeller Center
  • maaltijden

  • transport

  • fooien

Dag 1 – New York, New York!

Bij aankomst op de luchthaven staan de gele taxi’s in de rij om je naar je hotel te brengen. Reken op ongeveer 60 dollar per rit (inclusief fooi). Terwijl je naar de stad rijdt zie je de torens van Manhattan tussen de pilaren van Brooklyn Bridge door. Als een filmset midden in de metropool. De rest van de dag verken je op eigen gelegenheid de stad. Spot New Yorkers in Central Park; een oase van rust midden in de hectiek. Breng een bezoek aan Times Square of toch even winkelen in één van de grootste shopping malls ter wereld. Wij vonden wereldsymbolen als het Empire State Building, het Vrijheidsbeeld en Ground Zero dé highlights van onze New York reis.

Dag 2 en 3 – Bright Lights, Big City

Voor het beste uitzicht over de stad ga je naar het Rockefeller Center waar je op de 70e verdieping het ‘Top of the Rock’ uitzichtpunt vindt. Hier ontwijk je namelijk de lange wachtrijen die je bij het Empire State Building wel hebt. We reserveren alvast een kaartje voor je en je krijgt vooraf het tijdstip door, zodat je daar alvast rekening mee kunt houden in je planning.

Nog niet alle highlights gezien? Geen probleem, de volgende dag heb je ook nog de hele dag de tijd om op pad te gaan. Loop via Chinatown door naar Wall Street of dwars door Little Italy. Of ga naar het High Line park bij het Meatpacking District. Hier pakten wij een terrasje om even te relaxen en al die wereldse indrukken op ons in te laten werken.

statue-of-liberty-new-york-tienersDag 4 – Bye Bye Big Appel

Na een koffie en een donut is je New York stopover voorbij en vervolg je je rondreis door Amerika of vlieg je terug naar huis. Vlieg in ongeveer 6 uur naar de Westkust om de sterren te ontmoeten in Hollywood of multi-culti San Francisco te verkennen. Voor een roadtrip door ‘Sunshine State’ Florida vlieg je naar het Zuiden van Amerika om je rondreis te vervolgen.

Kun je geen genoeg krijgen van deze wereldstad, dan kunnen we het verblijf in New York ook voor je verlengen. Struin door Central park, over de High Line tuinen of ga een dagje shoppen in Soho. Vraag onze reisspecialisten naar de mogelijkheden.

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan