Los Angeles met je gezin - AmerikaKids Hollywood

Van filmset naar sterrenstrand

Los Angeles met je gezin

 • Overzicht
 • Inclusief
 • Exclusief
 • Kaart
Reisschema: Los Angeles
Reisduur: 4 dagen, 3 nachten
Reissom: € 339,- p.p. bij een gezin van 4 personen
€ 395,- p.p. bij een gezin van 5 personen

Stap in de rollercoaster van entertainment in Los Angeles met je gezin. Bezoek je Los Angeles, dan reis je ook naar Hollywood. Middenin het bruisende hart van de filmindustrie begeef je je tussen de 'rich and famous' en loop je over de beroemde roze sterren op Hollywood Boulevard. Vaak is Los Angeles het eindpunt van de vakantie dus regelen wij een fijn hotel bij de jachthaven van Marina del Rey. Binnen no time sta je vanaf hier op het beroemde Venice Beach, een fijne plek om bij te komen van alle indrukken. Wil je met je tieners naar Universal Studio's kies dan voor een hip appartement bij Hollywood. Ben je met jongere kinderen en wil je graag een dagje naar Disney of het strand dan vonden wij Manhattan Beach de ideale locatie. Met een ijsje op het strand en uitzicht op metershoge palmbomen is het hier echt genieten.

Overnachten: 3 nachten in een karakteristiek hotel
Excursie: 2 uur fietshuur Venice Beach
 • entreeticket Disneyland of Universal Studios
  maaltijden
  autohuur
  parkeerkosten

Dag 1 – Aankomst in Marina del Rey

Hoe dichter je in de buurt komt van filmstad Los Angeles des te meer wuivende palmen, glimmende auto’s en glooiende heuvels met grote villa’s. LA is heel groot met verschillende highways en wijken als Hollywood, Beverly Hills en Anaheim. Je auto is hier nog altijd onmisbaar. In de loop van de middag rijd je naar de haven van Marina del Rey. Je ziet overhangende stoplichten en straatnaamborden als Sunset Boulevard en Santa Monica Boulevard. Hier draait het om zien en gezien worden. Je kijkt je ogen uit: gewichtheffers op het strand, grote zonnebrillen en rolschaatsende Amerikanen. Wij hebben gekozen voor overnachtingen in Marina Del Rey, omdat het wat rustiger gelegen is, maar wel op loopafstand van Venice Beach en met voldoende restaurantjes in de buurt. Je slaapt in een hotel met zwembad. In de verte spot je een echt Baywatch huisje op het strand… Net als in de film!

hollywood lane amerikaDag 2 – Walk of fame, Hollywood Hills en baywatch strand

Vanochtend heb je alle tijd om naar Hollywood te gaan. Even een foto maken bij de ster van jouw favoriete acteur of actrice, huizen van beroemdheden spotten in Beverly Hills en daarna doorrijden naar het Griffith Observatory voor een kiekje met de beroemde Hollywood letters. Vanaf deze plek heb je een mooi uitzicht

’s Middags luieren aan het strand en genieten van de Californische zon. ’s Avonds flaneerden wij tussen de rolschaatsers over de boulevard en genoten van verse vis (en patatjes) tussen de palmbomen.

Dag 3 – Reis Los Angeles met je gezin

Vandaag haal je je hippe beachcruiser op bij Venice Beach. LA is qua drukte best overweldigend, wij vonden dit de leukste manier om met onze kinderen Santa Monica Beach rustig te ontdekken. Tieners op hun eigen beach cruiser en voor kleinere kinderen zijn er kinderfietsen, aanhangfietsen en kinderzitjes. Niet te veel inspanning maar relaxed langs het strand fietsen, hier en daar een ijsje eten en je vergapen aan de spierbundels bij Venice Beach. Stop onderweg bij de Santa Monica Pier met vertier en vergeet zeker de Venice canals niet die vlak achter de boulevard liggen.

Reis Los AngelesDag 4 – Vertrek uit Marina del Rey

Na het ontbijt (in de omgeving van je hotel zijn veel leuke ontbijtplekjes) lever je de auto in op de luchthaven van Los Angeles en vlieg je terug naar Europa. Gaat je vlucht laat op de dag, dan kun je lekker uitwaaien op het strand of nog een Californische golf pakken.

Familie Dorna (kinderen 14 en 17 jaar):

“Vandaag zijn we naar Hollywood gereden. Onderweg nog even ons ontbijt in een park opgegeten. Het wedstrijdje ‘wie ziet als eerste de beroemde letters van Hollywood tegen de heuvels’ werd gewonnen door Max. Vervolgens naar de beroemde walk of fame waar duizenden sterren een ster in het trottoir hebben. Daar hebben we een tour genomen door Hollywood. Van heel wat beroemdheden weten we nu waar en hoe ze leven. Daar hoeven we geen meelij mee te hebben! “

Voor deze reis bieden wij de volgende varianten aan:

Alternatieve bouwsteen: appartement Manhattan Beach en fietsen

Reissom: € 408,- per volwassene en € 319- per kind (op basis van 5 personen)
Inbegrepen: 3 nachten in een appartement met keuken en 2 uur fietshuur Venice Beach

Ben je met jongere kinderen en wil je graag in een appartement verblijven dan hebben wij een fijne plek gevonden bij Manhattan Beach. Je slaapt hier in een studio met keuken. Vanaf vijf personen regelen we een appartement met twee aparte slaapkamers en een woonkamer met keuken en slaapbank (met een kleiner gezin is dit uiteraard ook mogelijk). Daarnaast is er een zwembad met barbecues. Je hotel ligt aan de doorgaande weg (hier merkten wij niks van) en je bent dus zo bij een supermarkt. Ook rijd je in 5 minuten naar Manhattan Beach. Hier vind je een breed zandstrand, kleurrijke winkeltjes en gezellige restaurantjes. Dit is een slimme keuze voor grotere gezinnen om voordeliger uit te zijn of als je sowieso graag zelf wil koken. 

Welke optie wil je aanvragen?

Van filmset naar sterrenstrand
Alternatieve bouwsteen: appartement Manhattan Beach en fietsen
x

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan