Camperhuur Amerika met kinderen

Amerika en campers; een gouden combinatie! De mooie landschappen en natuur nodigen uit om er volop van te genieten. Een camperreis met je kinderen door Amerika is een avontuur om niet te snel te vergeten. Met een camper heb je je ‘huis’ altijd bij je. Juist als je met kinderen reist, is het prettig als je zelf boodschappen kunt doen en eten koken. De plek waar jullie overnachten kies je zelf en je kunt overal onderweg stoppen om te rusten of te eten. Zeker weten dat jouw kinderen ook genieten van de natuur en de vrijheid. In Amerika is het rijden in een camper net zo normaal als rijden in een auto. Door de ruimte die je overal in Amerika vindt, zoals op de wegen en parkeerterreinen, is het rijden met een camper goed te doen.

 

 

Wij adviseren je graag welke camper het best geschikt is. Dit hangt af van het aantal personen, maar bijvoorbeeld ook van het aantal kilometers dat je wilt afleggen en of je ook in de natuur gaat kamperen. Je bepaalt zelf je reisroute en overnachtingsplekken, eventueel met tips van onze reisspecialist. Ook kun je onze Amerika bouwstenen opnemen in je eigen reisroute.

Om een goede afweging te maken of een camperreis voor jouw gezin geschikt is hebben we de voor- en nadelen op een rijtje gezet. Of lees hier verder al je meer wilt weten hoe dat nou werkt als je met een camper op pad gaat of waar je leuke campings kunt vinden.

Onderstaande campertypes zijn beschikbaar in Amerika. We hebben ervoor gekozen om de meest voorkomende bijkomende kosten in de prijs op te nemen, zodat je ter plekke in principe niet hoeft bij te betalen. De tarieven zijn zogenaamde flexrates. Iedere zondag wordt gekeken naar beschikbaarheid per verhuurlocatie en de huurprijzen worden daarop aangepast. Hoe eerder geboekt, hoe groter het aanbod en hoe lager de prijzen.

Overzicht campertypes

C19

Compacte camper

-lengte: 6.15 m
-breedte: 2.30 m
-hoogslaper: 1.52 x 2.13 m
-kinderbed: 0.94 x 1.83 m

Prijs per dag:
Indicatie weekprijs € 1750,- in juli/augustus
Comfortabel geschikt voor 2 volwassenen en 1 kind

C25

Standaard camper

-lengte: 7.60 m
-breedte: 2.50 m
-vast bed: 1.37 x 2.03 m
-hoogslaper: 1.45 x 2.44 m
-kinderbed: 0.97 x 1.78 m

Prijs per dag:
Indicatie weekprijs € 2000,- in juli/augustus
Comfortabel geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen

C30

Familie camper

-lengte: 9.10 m
-breedte: 2.50 m
-vast bed: 1.52 x 1.88 m
-hoogslaper: 1.45 x 2.44 m
-kinderbed: 1.06 x 1.72 m
-sofa kinderbed: 0.97 x 1.73 m

Prijs per dag:
Indicatie weekprijs € 2100,- in juli/augustus
Comfortabel geschikt voor 2 volwassenen en 4 kinderen

Bekijk de Algemene Voorwaarden Camperhuur Amerika 2019  die gelden voor het huren van een camper.

Wil je een reisvoorstel aanvragen met camperhuur, dan kun je dat aangeven in Mijn reisplan. Mocht je nog vragen hebben over een camper in Amerika, of heb je specifieke wensen, neem dan gerust even contact met ons op.