Coronavirus

Binnenkort reizen jullie met ons naar Amerika. Wellicht is het jullie niet ontgaan dat President Trump heeft besloten dat het vanaf  13 maart voor 30 dagen niet meer mogelijk is om naar Amerika te reizen, voor reizigers afkomstig uit Schengen-landen.

Ik heb een reis geboekt naar of via Amerika. Wat nu?

Wij zijn hard aan het werk om in kaart te brengen wat de consequenties zijn en nemen zo snel mogelijk contact op met reizigers die dit betreft.

Ik heb voor deze zomer een reis geboekt naar Amerika. Kan ik nog wel gaan?

Het verplaatsen van de reis naar een later moment kan naar maximaal 1 jaar later. We nemen dan contact op met de luchtvaartmaatschappij en kijken in hoeverre we de huidige tickets kunnen wijzigen naar een nieuwe datum. Hoe coulant hiermee wordt omgegaan, hangt helemaal van de luchtvaartmaatschappij af. Uiteraard doen we ons uiterste best om te kijken wat we voor je kunnen betekenen en onderhouden wij het contact met hen.

Mocht je je reis om willen boeken naar een andere bestemming dan hoef je alleen te betalen voor eventuele meerkosten wanneer je kiest voor een duurdere bestemming. Voor de internationale vluchten geldt hetzelfde zoals hierboven beschreven. We gaan dan in gesprek met de luchtvaartmaatschappij om te kijken of we het ticket kunnen omboeken naar een nieuwe bestemming. Bovendien zullen we samen met jullie bekijken welke bestemming het beste bij jullie past en (niet onbelangrijk) waar nog voldoende beschikbaarheid en zekerheid is.

Mocht je meer informatie willen rondom het coronavirus dan kun je terecht op www.riksjatravel.nl/coronavirus of bellen met je reisspecialist.