lodge zion amerikaOvernachten in Amerika met kinderen

De accommodaties van Riksja Family Amerika hebben we zelf bezocht en uitgekozen op sfeer, service, comfort, beschikbaarheid van kamers voor families en een goede ligging. We hebben er ook op gelet dat er faciliteiten zijn die prettig zijn als je met kinderen reist, zoals een zwembad en een restaurant.

Veel standaard kamers in Amerika hebben twee queensize bedden. Dit zorgt voor een voordelig familietarief en is prettig omdat je de kamer met je gezin kunt delen. Wil je graag twee aparte kamers, houdt er dan rekening mee dat kinderen onder de 12 jaar de kamer altijd met een volwassene moeten delen (vastgelegd in de Amerikaanse wet). In een aantal accommodaties is het ook mogelijk om een specifieke family suite of junior suite te boeken. Je hebt dan een aparte slaapkamer en een extra zithoek met een slaapbank. Bij twee volwassenen en een baby (tot 2 jaar) boeken we een tweepersoonskamer en kan er een babybedje bij worden gezet.

Typisch Riksja Family Amerika

Tijdens je reis met Riksja Family Amerika slaap je in sfeervolle accommodaties die passen bij de plaats waar je op dat moment bent. Wij hebben gezocht naar kleinschalige hotels met ruime familiekamers en een zwembad, zodat je een warme zomerdag af kunt sluiten met een verfrissende duik. Weg van de standaard motels vonden wij een typisch Amerikaans saloonhotel tussen de rode rotsen in Zion. Je kijkt uit op de rotsformaties, die bij zonsondergang een warm rode gloed krijgen. Tijdens Kids on route 66 verblijf je in een Amerikaans motel op weg naar je comfortabele strandhotel in Los Angeles of San Diego. In Florida verblijf je in een kleinschalige houten inn op Key West of een Caribische hideaway aan een witte hangmatbaai.

everglades amerika lodgesan diego amerikakey west zwembad amerikakey west amerikasanta barbara amerikaVakantie Amerika - Zion NP zwembadzion overnachten kamer amerikamonterey amerika

 

Special stay

Bij sommige bouwstenen hebben we hele bijzondere accommodaties gevonden, die soms iets duurder zijn dan degene die we normaal aanbieden, maar dan overnacht je ook echt speciaal. Zoals de cowboy ranch in het Wilde Westen waar je leert Lassowerpen met cowboy Joe. Het plantagehuis bij Crystal River in Florida valt ook in deze categorie. Hier kun je Flipperen in zeekoerivier. Proef de sfeer van de zuidelijke staten met een beetje geluk spot al een nieuwsgierige zeekoe spotten in de rivier die langs het plantagehuis stroomt. Meet Mickey en de rest tijdens je Florida reis, waar je in een Disney themahotel verblijft.

piramidehotel inspiratie amerikapiramide hotel amerikapiramide amerikaamerika ranch lassowerpen amerikaranch bryce amerikaranch yosemite room amerikaplantagehuis amerikadisney hotel florida

Beleef het basic

Bij sommige bouwstenen hebben we accommodaties gekozen die heel eenvoudig zijn. Het draait bij deze accommodaties om de ultieme beleving. Zo slaap je tijdens de bouwsteen Berenbos in bergvallei in een volledig ingerichte tent op de valleyfloor midden in het Yosemite National Park. Je deelt het toilet en de (warme) douche met andere bezoekers. Simpel, maar een ervaring om nooit te vergeten.

tent yosemite amerikayosemite tent voorkant amerikatent binnenkant amerikazwembad yosemitetentinbos inspiratie amerika