Amerika Kids

Amerika rondreizen

Tijdens je individuele rondreis met kinderen door Zuidwest Amerika leer je lassowerpen op een cowboy ranch en rijd je als een ster in een limousine over de Strip van Las Vegas. Laat je verrassen door de ruige rotsen, hoge bomen en diepe canyons. In de individuele Florida rondreizen zijn de rij-afstanden kleiner en Florida is daarom ook geschikt voor een kortere vakantie. Luieren aan het strand wordt afgewisseld met snorkelen met zeekoeien, spotten van aligators en dolfijnen in het wild. Als je zelf je reisroute wilt uitstippelen, kun je met onze bouwstenen (korte Amerika reizen) zelf jouw rondreis Amerika met kinderen samenstellen. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

1 Zuidwesten: Hollywood, cowboys en canyons

Amerika rondreizen met kinderen en tieners

Naast rollercoasters en bling-bling is het Zuidwesten ook vooral een natuurbestemming. Van trails langs watervallen en berenwoud rijd je over de highway naar diep uitgesleten canyons en rode rotsen.

2 Florida: Mickey, dolfijnen en Caribische sferen

Amerika rondreizen met kinderen en tieners

In zo’n 9 uur vlieg je naar Florida, de ‘Sunshine state’ van Amerika. Op korte rijafstand vind je Orlando’s pretparkwereld, spannende alligators in de Everglades, Caribische sferen op de Keys en het swingende Miami.

Wat is inbegrepen in onze rondreizen Amerika?

– Je overnachtingen met in sommige gevallen ontbijt. Soms is ook het diner inbegrepen zoals bij je verblijf op de ranch. Overige maaltijden als lunch en diner zijn voor eigen rekening;
– Vervoer per huurauto (ook mogelijk om deze zelf te boeken);
– Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, soms met gids. Zie de beschrijvingen;
– Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die 24 uur per dag bereikbaar is.

Wat is niet inbegrepen in onze rondreizen Amerika?

– De retourvlucht van Nederland naar Amerika;
– Facultatieve excursies.

Amerika rondreis aanpassen?

Het is mogelijk om de Amerika rondreis zo te maken als jij wilt. Misschien wil je liever ergens langer blijven of heb je gehoord van een plek die wij niet standaard aanbieden. Geef dit aan als je een reisvoorstel aanvraagt en we maken, waar mogelijk, de offerte passend. Er zijn verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag!