Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Bel ons gerust op

  071 891 01 51

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30

  Amerika rondreizen

  Tijdens de individuele Zuidwest Amerika rondreizen leer je lassowerpen op een cowboy ranch en rijd je als een ster in een limousine over de Strip van Las Vegas. Laat je verrassen door de ruige rotsen, hoge bomen en diepe canyons. In de individuele Florida rondreizen zijn de rij afstanden kleiner en daarom ook geschikt voor een kortere vakantie. Luieren aan het strand wordt afgewisseld met snorkelen met zeekoeien, spotten van aligators en zwemmen met dolfijnen. Als je zelf je reisroute wilt uitstippelen, kun je met onze bouwstenen (korte Amerika reizen) zelf jou rondreis Amerika met kinderen samenstellen. Heb je nog vragen, bel of mail ons dan gerust.

  1 Zuidwesten: Hollywood, cowboys en canyons

  Amerika rondreizen met kinderen en tieners

  Naast rollercoasters en bling-bling is het Zuidwesten ook vooral een natuurbestemming. Van trails langs watervallen en berenwoud rijd je over de highway naar diep uitgesleten canyons en rode rotsen.

  2 Florida: Mickey, dolfijnen en Caribische sferen

  Rondreis Amerika met kinderen en tieners

  Met een rechtstreekse vlucht naar Orlando of Miami ben je in zo’n 9 uur in de ‘Sunshine state’ van Amerika. Op korte rijafstand vind je hier Orlando’s pretparkwereld, spannende alligators in de Everglades, Caribische sferen op de Keys en het swingende Miami.

  Wat is inbegrepen in onze rondreizen Amerika?

  – Je overnachtingen met in sommige gevallen ontbijt. Soms is ook het diner inbegrepen zoals bij je verblijf op de ranch. Overige maaltijden als lunch en diner zijn voor eigen rekening
  – Het vervoer zoals beschreven in het dag-tot-dag-programma
  – Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, soms met gids. Zie de beschrijvingen.
  – Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is.

  Wat is niet inbegrepen in onze rondreizen Amerika?

  – De vlucht van Nederland naar Amerika. Deze kun je apart boeken op onze vliegtickets pagina.
  – Facultatieve excursies.

  Amerika rondreis aanpassen?

  Het is mogelijk aanpassingen op Amerika rondreizen te maken. Misschien wil je liever een ander starthotel, een verlenging of een transfer aanvragen naar een andere plek. Geef dit even aan als je een reisvoorstel aanvraagt; we zullen dan een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn zeer veel verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen met je wensen en/of vragen.