Rondreis Florida met kinderen

Hieronder staan individuele Amerika rondreizen door Florida met kinderen. De routes door de ‘Sunshine State’ zijn door Amerika specialisten Margot, Angelique, Petra en Annemarie samengesteld. Zij zijn zelf moeder, reizen veel en begrijpen waar een reis met kinderen aan moet voldoen. Als je zelf je reisroute wilt uitstippelen, kun je met onze bouwstenen zelf een rondreis door Florida samenstellen. Wil je een handig overzicht van alle rondreizen? Bekijk dan onze kaartpagina.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

De prijzen zoals vermeld zijn bij 4 personen gebaseerd op twee volwassenen en twee kinderen (2 – 12 jaar) bij een verblijf in één kamer. Bij 5 personen gaan we uit van twee volwassenen en drie kinderen (2-12 jaar) in twee aparte kamers of een appartement. Voor andere gezinssamenstellingen zijn de prijzen op aanvraag. Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op reizen in de zomervakantie en kunnen afwijken tijdens de kerstperiode, meivakantie en tijdens Amerikaanse feestdagen/vakanties.

✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring               ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol         ✔ Je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
✔ Je ziet de highlights, maar net even anders          ✔ Leuk voor ouders én kids                      ✔ Een individuele rondreis voor jouw gezin

Kies je favoriete Amerika rondreis
Iets veranderen? Laat het ons weten.
Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Rondreis 1: The Floribbean dream

Reisschema: Cocoa Beach - Orlando - Crystal River - Sanibel - Everglades - Key West - Islamorada - Miami
Reisduur: 17 dagen / 16 nachten
Reissom: € 1309,- p.p. bij een gezin van 4 personen
€ 1879,- p.p. bij een gezin van 5 personen
Vluchten: vanaf € 700,- p.p.
Huurauto: vanaf € 715,- per auto

Dé complete rondreis door Florida met kids. Vanuit het surfplaatsje Cocoa Beach en de pretparken van Orlando rijd je de natuur van Florida in; snorkel met zeekoeien, spot dolfijnen bij Sanibel en alligators in de moerassen van de Everglades. Verken het Caribische Key West te fiets, ga snorkelen in de Upper Keys en eindig je Florida rondreis in Miami. 

Voeg deze rondreis toe aan je Amerika reisplan!

Rondreis 2: Van wolkenkrabbers naar Sunshine State

Reisschema: New York - Key Largo - Everglades - Sanibel - Crystal River - Orlando - Miami
Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
Reissom: €1094,- p.p. bij een gezin van 4 personen
€1573,- p.p. bij een gezin van 5 personen
Vluchten: vanaf € 700,- p.p.
Autohuur: vanaf € 545,- per auto

Combineer in je Florida rondreis de Big Apple New York met wildlife en stranden. Kijk uit over Manhattan vanaf de top van Rockefeller centre, spot dolfijnen en krokodillen in het wild, ga snorkelen met zeekoeien en raas met een speedboot langs de kust van Miami.

Rondreis 3: Florida XXL

Reisschema: Miami - Orlando - St Pete's - Captiva - Everglades - Key Largo
Reisduur: 15 dagen / 14 nachten
Reissom: € 1152,- p.p. bij een gezin van 5 personen
Vluchten: vanaf € 700,- p.p.
Huurauto: vanaf € 650,- per auto

Met de rondreis Florida XXL reis verblijf je voornamelijk in appartementen met één of twee aparte slaapkamers en vaak een keuken. Wel zo fijn voor grotere gezinnen met jonge kinderen die liever niet in aparte hotelkamers willen slapen. Met deze reis combineer je bruisend Miami met het pretparken walhalla Orlando en hagel witte zandstranden met alligators spotten in de Everglades.

 

Rondreis 4: Rollercoasten van zeekoeien naar Keys

Reisschema: Miami - Orlando - Crystal River - Everglades - Key West - Key Largo
Reisduur: 13 dagen / 12 nachten
Reissom: € 945,- p.p. bij een gezin van 4 personen
€ 1274,- p.p. bij een gezin van 5 personen
Vluchten: vanaf € 700,- p.p.
Huurauto: vanaf € 510,- per auto

Een sportieve Florida rondreis met kinderen die start en eindigt in Miami. Leuk met je stoere kids en precies in te plannen in de herfst- of kerstvakantie. Je reis door de ‘sunshine state’ van Amerika begint met wuivende palmen en snelle auto’s aan Miami Beach. Dan reis je naar pretpark walhalla Orlando, ga je snorkelen met zeekoeien in een glasheldere river en alligators spotten vanaf een airboat in de Everglades. Na een bezoek aan Key West sluit je je reis ontspannen af op Caribisch Key Largo.

Rondreis 5: Pretparkland, pelikanen en palmstrand

Reisschema: Orlando - Sanibel - Everglades - Key Largo
Reisduur: 10 dagen / 9 nachten
Reissom: € 744,- p.p. bij een gezin van 4 personen
€ 969,- p.p. bij een gezin van 5 personen
Vluchten: vanaf € 700,- p.p.
Autohuur: vanaf € 585,- per auto

Tijdens deze korte Florida rondreis met kids, ook geschikt voor de allerkleinsten, cruise je in 11 dagen door de sunshine state Florida. Je start met Orlando, het hoogtepunt voor de kids. Na een ontmoeting met Mickey ga je naar Sanibel eiland. Met brede stranden en warm zeewater is het hier niet meer dan luieren en schelpen zoeken. Kijk wie de meeste alligators kan spotten in de moerassen van de Everglades en rijd op de ‘overseas highway’ naar de Keys.

1
van
5

Algemene informatie Florida rondreizen met kinderen

De prijzen zoals vermeld zijn bij 4 personen gebaseerd op twee volwassenen en twee kinderen (2 – 12 jaar) bij een verblijf in één kamer. Bij 5 personen gaan we uit van twee volwassenen en drie kinderen (2-12 jaar) in twee aparte kamers of een appartement. Voor andere gezinssamenstellingen zijn de prijzen op aanvraag. Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op reizen in de zomervakantie en kunnen afwijken tijdens de kerstperiode, meivakantie en tijdens Amerikaanse feestdagen/vakanties.

Wat is inbegrepen in onze Florida rondreis?

– Je overnachtingen met in de meeste gevallen ontbijt. Overige maaltijden als lunch en diner zijn voor eigen rekening
– Het vervoer zoals beschreven in het dag-tot-dag-programma
– Genoemde excursies en entreetickets voor de pretparken. Zie de beschrijvingen.
– Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is.

Wat is niet inbegrepen in onze rondreizen Amerika?

– De vlucht van Nederland naar Florida. Bekijk onze vliegtickets pagina voor een indicatie van de mogelijkheden.
– Optionele excursies.

Amerika rondreis aanpassen?

Het is mogelijk aanpassingen op Florida rondreizen met kinderen te maken. Misschien wil je liever een ander starthotel, een verlenging of een transfer aanvragen naar een andere plek. Geef dit even aan als je een reisvoorstel aanvraagt; we zullen dan een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn zeer veel verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen met je wensen en/of vragen.

x

Leuk, we hebben deze rondreis toegevoegd aan je reisplan!

Ben je al klaar om je wensen aan ons door te geven zodat wij een vrijblijvend reisvoorstel kunnen maken?

Nee, ik wil verder puzzelen