Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Bel ons gerust op

  071 891 01 51

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30

  Rondreis zuidwest Amerika met kinderen

  Hieronder staan individuele zuidwest Amerika reizen met kinderen van alle leeftijden. De routes zijn door onze Amerika specialisten Anne-Marie, Margot en Ilse samengesteld. Zij zijn zelf moeder, reizen veel en begrijpen waar een reis met kinderen aan moet voldoen. Als je zelf je reisroute wilt uitstippelen, kun je dit doen met onze bouwstenen voor zuidwest Amerika reizen.

  Kies je favoriete Amerika rondreis
  Iets veranderen? Laat het ons weten.
  Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

  Met kids op USA avontuur

  Reisschema: San Francisco - Yosemite - Three Rivers - Kernville - Las Vegas - Zion - Lake Powell - Grand Canyon - Kingman - Los Angeles
  Reisduur: 21 dagen / 20 nachten
  Reissom: € 1.833,- per volwassene
  € 1.355,- per kind
  Vluchten: vanaf € 700,- p.p.
  Autohuur: vanaf € 1060,- per auto

  Dit is je complete autorondreis Amerika met kids. Wij raden deze aan voor gezinnen met kinderen tussen de 6 en 12 jaar, met name omdat het tempo wat hoger ligt. In een dikke drie weken reis je van San Francisco met je huurauto via de bergmeren van Yosemite, crazy Las Vegas, natuurwonder Grand Canyon en de legendarische Route 66 naar de Baywatch-stranden van Los Angeles.

  Voeg deze rondreis toe aan je Amerika reis!

  Wild west

  Reisschema: Salt Lake City - Yellowstone - Teton - Vernal - Moab - Monument Valley - Grand Canyon - Crazy Las Vegas - Zion - Bryce - Salt Lake City
  Reisduur: 19 dagen
  Reissom: € 1.449,- per persoon
  Vluchten: vanaf € 700,- p.p.
  Autohuur: vanaf €1150 per auto

  Natuurlijk geen echte wild west taferelen maar wel een op en top natuurreis met stoere activiteiten voor gezinnen met tieners. Deze Yellowstone rondreis is door zijn grotere reisafstanden en activiteiten meer geschikt voor gezinnen met tieners. Wil je deze reis met jongere kinderen maken dan ga je bijvoorbeeld in Teton vlotvaren in plaats van raften en met de jeep door Monument Valley.

  Family Fun!

  Reisschema: Las Vegas - Zion - cowboyranch - Lake Powell - Grand Canyon - Kingman - Joshua Tree - San Diego - Los Angeles (Marina del Rey)
  Reisduur: 19 dagen / 18 nachten
  Reissom: € 1.662,- per volwassene
  € 1.228,- per kind
  Vluchten: vanaf € 700,- p.p.
  Autohuur: vanaf € 975,- per auto

  Deze rondreis west Amerika kies je wanneer je niet teveel rijafstanden wil afleggen of wat korter de tijd hebt voor je USA roadtrip. Combineer in twee en een halve week het Wilde Westen met Los Angeles en het relaxte strand in San Diego. Begin je reis in over-the-top Las Vegas, leer lassowerpen op een cowboyranch en sta op de rand van de Grand Canyon.

  Teenage dream

  Reisschema: San Francisco - Yosemite bergvallei - Sequoia reuzenboomroute - fun 'n crazy Vegas - rode rotsformaties Zion - Grand Canyon - Baywatchstrand Los Angeles - Surfing San Diego
  Reisduur: 21 dagen / 20 nachten
  Reissom: € 1.485,- per persoon
  Vluchten: vanaf € 700,- p.p.
  Autohuur: vanaf € 1.065,- per auto

  Reis in drie weken langs de steden en natuurparken van het Zuid-Westen van Amerika met leuke activiteiten voor gezinnen met tieners. Dit is een echte Amerika met tieners reis. Van funky San Francisco naar crazy Vegas, naar mountainbiken in Zion en op het randje staan van de Grand Canyon. Fiets in Los Angeles op een hippe beachcruiser en eindig als een surfdude/girl in San Diego.

  Ready, set, go!

  Reisschem: San Francisco - Monterey - Pismo Beach - Los Angeles - Kingman - Grand Canyon - Monument Valley - Moab - Zion - Las Vegas
  Reisduur: 21 dagen / 20 nachten
  Reissom: € 1.928,- per persoon
  Vluchten: vanaf € 700,- p.p.
  Autohuur: vanaf 1065,- per auto

  Ready, set, go! Met deze avontuurlijke Verenigde Staten familierondreis, voor gezinnen met tieners ligt de nadruk op bruisende steden gecombineerd met stoere outdoor activiteiten in het wilde westen. Van flower power San Francisco reis je langs de kliffenkust naar de wereld van glitter en glamour in Los Angeles. Cruise over route 66 naar wereldwonder Grand Canyon. Hobbel met een Native American te paard Monument Valley in en ga hip stand up peddelen over de Colorado in Moab. Je eindigt je reis in fun ’n crazy Vegas.

  Rustig aan op roadtrip gaan

  Reisschema: San Francisco - Yosemite - Sequoia - Kernville - Las Vegas - Grand Canyon - Lake Powell - Zion National Park
  Reisduur: 17 dagen / 16 nachten
  Reissom: € 1.329,- per volwassene
  € 983,- per kind
  Vluchten: vanaf € 700,- p.p.
  Autohuur: vanaf € 795,- per auto

  Rustig aan op roadtrip gaan is speciaal voor gezinnen met jonge kinderen. Zie in tweeënhalve week de belangrijkste hoogtepunten van Zuidwest Amerika met kinderen in een rustig tempo. Niet teveel uren in de auto en overal wat langer verblijven. Van trammetjes en zeeleeuwen spotten in gezellig San Francisco naar reuzenbomen knuffelen op weg naar lichtstad Las Vegas. Tuur in de diepte van de Grand Canyon en eindig je zuidwest Amerika-rondreis op de fiets tussen de rode rotsen van Zion National Park.

  Nieuw – Glamping in de States

  Reisschema: San Francisco - Yosemite - Sequoia - Lake Isabella - Las Vegas - Zion/ Bryce - Grand Canyon - Needles - Los Angeles
  Reisduur: 21 dagen
  Reissom: richtprijs € 1.291,- per volwassene
  richtprijs € 797,- per kind (t/m 12 jaar)
  Vluchten: vanaf € 700,- p.p.
  Autohuur: vanaf € 1060,- per auto

  Ga op avontuurlijke glamping rondreis naar Zuid-West Amerika. Zo ben je dicht bij de natuur én van alle gemakken voorzien. Je slaapt in de steden in onze Amerika Kids accommodaties en bij de natuurparken in luxe tent met echte bedden (mét beddengoed, dat hoef je dus niet mee te nemen), kookgelegenheid in je eigen tent en een bbq om als echte kamperende Amerikaan je avond door te brengen. Afkoelen na een warme dag doe je in het zwembad of in een meertje bij de camping.

  Deze rondreis zijn we op dit moment aan het opzetten zodat je in 2018 deze gave reis kunt gaan maken. Vanaf september te boeken.

  Nieuw – Kamperen in Amerika

  Reisschema: San Francisco - Yosemite - Sequoia - Lake Isabella - Las Vegas - Zion - Bryce - Grand Canyon - Needles - Los Angeles
  Reisduur: 21 dagen
  Reissom: richtprijs € 888,- per volwassene
  richtprijs € 624,- per kind
  Vluchten: vanaf € 700,- p.p.
  Autohuur: vanaf € 1550,- per auto

  Dé rondreis voor kampeerliefhebbers. Wij regelen een koepeltentje en jullie gaan erop uit in Zuid-West Amerika. Op en top avontuur midden in de natuur. Rooster ’s avonds marshmallows bij het kampvuur, doe je tent open en zie gelijk de rode rotsen en kokkerel je eigen ontbijtje op een klein gaspitje. Wij regelen de familie koepeltent (of twee) met alles wat je nodig hebt om te gaan kamperen. Dus matjes, slaapzak, kookstel, potjes en pannetjes. Ook reserveren we de campings dichtbij de nationale parken, mét zwemgelegenheid. In de steden slaap je in onze Amerika Kids accommodaties.

  Deze reis zijn we aan het opzetten. In september gaan we het eerst zelf uitproberen zodat we je daarna alles erover kunnen vertellen. Vanaf half oktober is de reis te boeken.

  1
  van
  8

  Algemene informatie rondreis Zuidwest Amerika met kinderen

  Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 2 volwassenen + 2 kinderen (2 t/m 11 jaar) reizend in juli en augustus. Andere gezinssamenstellingen en periodes zijn op aanvraag.

  Wat is inbegrepen in onze rondreizen Zuidwest Amerika ?

  – Je overnachtingen met in sommige gevallen ontbijt. Soms is ook het diner inbegrepen zoals bij je verblijf op de ranch. Overige maaltijden als lunch en diner zijn voor eigen rekening;
  – Vervoer per huurauto (ook mogelijk om deze zelf te boeken);
  – Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, soms met gids. Zie de beschrijvingen;
  – Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die 24 uur per dag bereikbaar is.

  Wat is niet inbegrepen in onze rondreizen Amerika ?

  – De retourvlucht van Nederland naar Amerika;
  – Facultatieve excursies.

  Amerika rondreis aanpassen?

  Het is mogelijk om de Amerika rondreis zo te maken als jij wilt. Misschien wil je liever ergens langer blijven of heb je gehoord van een plek die wij niet standaard aanbieden. Geef dit aan als je een reisvoorstel aanvraagt en we maken, waar mogelijk, de offerte passend. Er zijn verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag!

  x