Amerika camperreis - cactus

Rondreis 5: Amerika Camperreis

Amerika camperreis met kinderen

Rondreis 5: Amerika Camperreis
 • Overzicht
 • Inclusief
 • Exclusief
Reisschema: zelf te bepalen
Reisduur: vanaf 7 dagen
Reissom: indicatie weekprijs vanaf € 1750,- in juli/augustus, afhankelijk van huurperiode en type camper
Inclusief: camperhuur, camperuitrusting, campingset (kussen, laken, deken, handdoek) per persoon, verzekeringen, voldoende mijlentoeslag
Exclusief: campingplaatsen, vluchten, benzine, eigen risico $1500 bij vervoerschade, attracties
Vluchten: bij te boeken, vanaf € 900,- p.p.

Zeker als je veel van de natuur wilt zien, is reizen per camper ideaal. 's Avonds ben je nog steeds buiten, lekker bbq-en, vuurtje aan en genieten van een glaasje onder de sterren. Wij adviseren je graag welke camper het meest geschikt is voor jouw Amerika camperreis. Natuurlijk, leuk om te combineren met onze 'stad' bouwstenen in San Francisco, Los Angelas of Las Vegas. We zorgen dat de camper voor je klaarstaat, wanneer je aan je avontuur met de camper wilt beginnen.
Onze specialisten en ervaringdeskundigen geven graag tips over de routes, reisafstanden en hoe je campings kunt reserveren. In de zomermaanden is het erg druk. We raden je aan om bijtijds te reserveren.

Camperhuur: op basis van flexrates wordt de huurprijs bepaald
Campingset: keukenuitrusting, pannen, servies, schoonmaakset
Persoonlijke set: lakens, dekens, kussen, handoeken per persoon
Lokale belasting: op de huurprijs van de camper is 11% lokale belasting van toepassing
Mijlentoeslag: op basis van de geplande route maken we een inschatting van de benodigde mijlentoeslag
One way toeslag: verschillende ophaal- en inleverlocatie
Verzekeringen: wettelijke aansprakelijkheid tot $ 1.000.000, voertuigschade/verlies met een eigen risico van $1.500, vergoeding van reiskosten bij mechanisch defect
  • internationale vlucht
  • (reserveren van) campingplekken
  • benzine
  • entree nationale parken ($80)
  • attracties
  • maaltijden
  • fooien

Amerika camperreis-Las VegasCombineer je Amerika met de bouwsteen San Francisco voor een coole start in de Golden Gate stad. Leer de stad kennen tijdens onze treasure hunt door Chinatown, tel zeehonden op pier 39 en rijd door de steile straten met de kabeltram.

Of misschien wil je aan het eind van je camperreis door Amerika nog nagenieten in Los Angeles. Hier kun je afsluiten met de bouwsteen van filmset tot sterrenstrand; beleef de echte filmwereld in Hollywood, bezoek Disneyland en geniet onder de palmbomen van de Californian way.

 

Amerika camperreis-CanyonOntdek tijdens je Amerika camperreis onder andere de stranden van Zuid-Californië en bezoek de wereldberoemde National Parks zoals Yosemite, de Grand Canyon, Zion en Bryce. De kans is groot dat jullie sprakeloos staan te kijken naar de bijzondere uitzichten.

Ook kun je tijdens je camperreis verschillende staten bezoeken zoals Californië en Arizona om Death Valley en Lake Havasu te bezoeken.

 

 

Amerika camperreis - Raam

Wij adviseren je graag welke camper het meest geschikt is voor je Amerika camperreis. Dit hangt af van het aantal personen,  van het aantal kilometers dat je wilt afleggen en of je ook in het ‘wild’ gaat kamperen. Lees meer over de verschillende campers die je via Riksja Family Amerika kunt huren.