Vijf redenen om met Riksja Family naar Amerika te reizen

Riksja Amerika Kids - Amerika met kinderen

Met de kinderen een reis naar Amerika maken? Doen! Of je nu met kleine kinderen of met tieners reist, Amerika is geschikt voor het hele gezin. Twijfel je nog? Wij geven je vijf redenen om met Riksja Family Amerika  op reis te gaan.

#1 Team van reizende ouders

We zijn allemaal reizende ouders, grotendeels moeders, én reisfanaten. Voordat de kinderen kwamen, reisden we al de hele wereld over en dat is met de komst van de kinderen niet veranderd. We weten dan ook uit eigen ervaring wat het is om met een gezin op reis te gaan.

#2 Individuele reizen op maat

Een reis bouwen doe je zelf aan de hand van onze Amerika-bouwstenen: korte reizen van een paar dagen. Jij kiest die bouwstenen die jullie als gezin aanspreken en wij helpen je met de route en planning. Zodat jullie het maximale uit jullie reis halen. Je reist individueel, met je eigen gezin, in jullie tempo. Tijdens sommige activiteiten en in populaire periodes kom je geregeld andere gezinnen tegen, wel zo leuk voor de kinderen.

AmerikaKids team#3 Amerika bestemmingsexpert

Wij, Jolinda, Margot, Angelique en Birgit, zijn de bestemmingsexperts op Amerika en houden ons de hele dag bezig met dit heerlijke land. Nee, wij zijn geen ‘reisspecialist’ die de hele wereld verkoopt, maar experts op onze eigen bestemming. We kennen het land, zijn hier zelf ook geweest, en weten dus precies welke mogelijkheden er zijn.

#4 Afgestemd op jouw gezin

En hoe je dan door Amerika reist? Dat bepaal je zelf. Wij snappen als geen ander dat elk gezin een andere behoefte heeft. Zo ligt het reistempo met kleine kinderen een stukje lager en zijn de reisafstanden niet te lang. Voor reizen met tieners regelen we wat meer actie en avontuur. En niet onbelangrijk: de reizen zijn voor jou als ouder ook leuk!

#5 Highlights net even andersSpeedtour Miami

Grote kans dat je, net als wij, op reis minder bekende plekken wilt ontdekken, maar óók de hoogtepunten wilt zien. Het worden niet voor niets hoogtepunten genoemd. We zorgen er alleen wel voor dat je deze plekken nét even anders ontdekt. Wat denk je in Florida van zwemmen met zeekoeien in Crystal River? In Miami voegen we wat snelheid toe tijdens een speedboottour. Op en top fun en sightseeing.

In Zuid-West Amerika hebben we wat extra’s toegevoegd aan de natuurparken die je sowieso wilt zien op reis. Zo stap je in Zion National Park, het broertje van de Grand Canyon, op de fiets langs rode kalksteenwanden en roestbruine rotsen. En het bezoek aan Bryce Canyon wordt helemaal compleet met een bezoek aan een cowboyranch. Veel Amerikaanser kan het niet …

Enthousiast?

Bekijk hier onze Amerika-bouwstenen of kant-en-klare Amerika-rondreizen of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.